Görünür Yerlerde Olan Dövmeleri Polisliğe Engel Olmaktan Çıkarın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Polis okullarına alışlarda artık yeni yönetmeliğe göre görünmeyen yerlerde dövme,iz,yara,ameliyat kesiği gibi unsurların kaldırılması bir çok polis olmak isteyen, o hayallerle yaşamış insanımızı ve vatandaşımızı sevindirdi... Fakat vatan, millet sevgisini yada sevgisiyle küçük yaşlarda tanışan,büyüyen çocuklar olarak, başka okullarda, farklı bölümlerde, okumuş, gitmiş, dönmüş olsak da hiçbir zaman hangi okullarda okuduğumuzun bir önemi yoktu gözlerimizde... Çünkü bizler her zaman polis yada asker olmak isteyen bu aziz vatanın ve milletin çocuklarıydık... Sorun veya bizi, bizleri üzen nokta bu dövme konusunun, diğer ülke emniyet teşkilatlarında olduğundan farklı kılınmasıdır. Devletimizin dövmeyi halen tamamen serbest bırakmamasının en temel nedeni kuşkusuzdur ki ülkemizde yıllarca sürmüş olan terör olaylarıdır... En büyük etkeni eşgal belirlenmesine sebep olmasıdır. Fakat polis okulundan sonra ülkemizde bulunan polislerimizin dövme yaptırdıklarını ve dövmeli görevde olduklarını görebildik ve görüyoruz. Bu konunun yumuşatılması ile ilgili konusunda önerimizi sizlere sunmak isteriz. İlk önerimiz görünür yerlerinde dövme olan polis adaylarının/polislerin spor kol bandajları takmaları ve dövmelerini gizlemeleridir. Diğer önerimiz ise bu konu hakkında dövmelerin tamamen serbest bırakılması ve polis okullarında okuyabilmemiz sonrasında bizler bir meslek ömrüne kadar polislik üniformasını üstümüzde taşıyacağımıza yemin etmektir. Bizler bu konuda haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz.

Sizlerden sayın devlet büyüklerimizden, gençlerinizin bu sesine kulak vermesini saygılarımızla arz ediyoruz.

Bugün Türkhan imzanı bekliyor!

Türkhan Türk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Görünür Yerlerde Olan Dövmeleri Polisliğe Engel Olmaktan Çıkarın!». Türkhan ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.