Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 207 destekçiye ulaştı

Bisiklet son yılların en çok tercih edilen ulaşım aracı ve spor dallarından birisi. İnsanlar gerek sağlıklı yaşam, gerekse artan trafik yoğunluğundan kaçmak için bisiklet kullanımına daha çok ilgi göstermeye başladı. Bisiklet; motorsuz bir taşıt olduğu için hem kalbe, hem doğaya, hem de ekonomiye sağladığı yarar bakımından günümüzün en çok tercih edilen ulaşım araçları olması yolunda ilerliyor. İşlerine ve okullarına bisikletle giden, gezinti amaçlı bisiklete binen insanların artışı düşünüldüğünde bisiklet kullanımı patlama yapmış durumdadır. Bununla beraber bisiklet sporuna gönül vermiş sporcu sayısı da her geçen gün artıyor. Ancak ülkemizdeki bisiklet sporcuları kulüplerinin yetersiz kalması sebebiyle gerekli desteği tam randımanlı olarak alamıyor. İçlerinde gelecek vaad eden bir çok başarılı gencin olduğu sporcularımız maalesef yeterli desteği göremediği için ilerleme kaydedemiyor. Burada iş, Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun yanı sıra Türk Sporu'nun lokomotif kulüpleri olan üç büyüklere düşüyor. Bünyelerinde bir çok spor dalını bulunduran Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Kulüpleri'ni bisiklet şubesi kurmaya davet ediyoruz. Geçmiş yıllarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın denemeleri olduğunu bildiğimiz bisiklet sporunda bu sefer Galatasaray'ın da katılımıyla oluşturalacak takımlar gelişmekte olan bu spor dalına büyük katkı sağlayacaktır. Bugün dünyanın önemli yarışlarından biri olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na ev sahipliği yapan ülkemizde üç büyüklerin bisiklet şubelerinin olmaması büyük eksikliktir. Üstelik futbol ve basketbol gibi spor dallarına yapılan yatırımlar düşünüldüğünde bisiklet şubesinin ihtiyacı olan bütçe bunların yanında çok da fazla değildir. Bu büyük kulüplerin bisiklet sporuna yapacağı destekle birlikte ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil edecek sporcular çıkaracağına olan inancımız tamdır.  Kulüplerimizin bu çağrıya kulak vermelerini bekliyoruz.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Akyurt bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fenerbahçe SK, Galatasaray SK, Beşiktaş JK: Türk Sporu'nun lokomotif kulüpleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı bisiklet şubesi açmaya davet ediyoruz». Mustafa ve imza atan diğer 206 kişiye katıl.