Ersun Yanal, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olsun!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Fenerbahçe’nin şanlı tarihine ve genetiğine uygun futbol oynatarak, tarihimizin en erken şampiyonluğunu kazandıran, gerek demeçleriyle gerek saha kenarı performansıyla tüm taraftarların gönlüne taht kurmuş Ersun Yanal’ın medya dünyasındaki fosiller ve Fenerbahçe düşmanları tarafından linç edilmeye çalışıldığının farkındayız. Gerek algı yönetimleri, gerekse karalama kampanyalarıyla başkanımızı ve kamuoyunu etkilemeye çalışan bu mahluklara gereken cevabı, yine şanlı Fenerbahçe taraftarı verecektir. “2 3 sosyal medyacının gazıyla teknik direktör seçecek” tarzında söylemlerle, Ersun Yanal’ın, takımın başına geçişi engellenmeye çalışılıyor. Başkanımızın en karanlık dönemlerimizde bize umut ışığı olarak sunduğu “Adalete Fener Yak” kampanyamızdan aldığımız güçle başkanımıza büyük bir mesaj göndermeyi hedefliyoruz. “Başkanım, bu ölü toprağı üstümüzden atalım! Gelin hep beraber YANAL’ım.”

Bugün Furkan imzanı bekliyor!

Furkan Karaca bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fenerbahçe: Ersun Yanal, Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olsun!». Furkan ve imza atan diğer 2.712 kişiye katıl.