Fayton eziyeti tamamen kaldırılsın, hayvanlar artık ölmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Adaları hergün binlerce yerli & yabancı insan ziyaret ediyor. Özellikle Büyük Ada'da gezilecek yerlerin fazla ve uzun olmasından dolayı gelenler Fayton tercih ediyorlar.

Faytonlarda sürekli zayıflıktan, açlıktan ve susuzluktan ölen at haberleri görmekten artık içimiz yanıyor bu eziyete bir son vermek bizim elimizde, lütfen sen de bu kampanyaya destek ver ve bu Fayton Hizmeti adı altındaki eziyet bir son bulsun!

Çözüm: Yaşadığımız teknoloji ve yenilenebilir enerji devrinde Fayton kullanıp nostaljik bir heyecan yaşayacağım diye hayvancağızlara eziyet etmek çok üzücü. Bunun yerine Golf sahalarında veya bazı parklarda gördüğümüz elektrikli araçlardan temin edilip daha ucuza, daha temiz ve en önemlisi hiç bir hayvan eziyet görmeden bu sorun çözülebilir.

Lütfen sen de bize destek ol, buna artık bir son verelim!

Bugün furkan imzanı bekliyor!

furkan parlak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fayton eziyeti tamamen kaldırılsın, hayvanlar artık ölmesin!». furkan ve imza atan diğer 1.498 kişiye katıl.