FSHMT duhet të dëgjojë zërin e studentëve!

FSHMT duhet të dëgjojë zërin e studentëve!

Started
September 2, 2020
Petition to
Fakulteti i shkencave mjekësore teknike. and 1 other
Signatures: 437Next Goal: 500
Support now

Why this petition matters

Started by Studentët FSHMT

Diten e sotme më 02.09.2020 fakulteti i shkencave mjekesore teknike ka publikuar datat e provimeve.

Për shkak të situatës së krijuar nga Covid19 sezoni duhet të nis më datë 10.09.2020 pra lajmerimi për fillimin e sezonit është bërë vetëm disa ditë para nisjes. 

Ndërsa sezoni i prillit është lënë nga data 7-9 shtator dhe sipas orareve te vendosura për disa nga provimet është lënë vetëm 30 minuta kohë. 

Ishim njoftuar se pas datës 25 gusht do të riniste mësimi ne auditore por kjo nuk u realizua pasi pedagoget nuk deshironin te rikthehen nê auditore por do të vazhdonin online.

Pêr disa nga lendet mesimi online konsiston thjesht ne dergimin e leksioneve pa shpjegim. 

Bazuar ne ato qe jane shkruajtur mësiper dhe  duke marrë parsysh gjenden që është krijuar ne studentët e FSHMT kërkojmë që te ketë nje rivendim për datat e vendosura sot. 

Gjithashtu për lendët te cilat janë zhvilluar online të jetë e mundur që dhe provimet të jepen online.

Jemi në pritje të një pergjigjeje pozitive bazuar ne kerkesat që kemi paraqitur!

Studentet e FSHMT

Support now
Signatures: 437Next Goal: 500
Support now
to help others easily find and sign the petition.

Decision Makers

  • Fakulteti i shkencave mjekësore teknike.
  • Dekanati i FSHMT