Erzurum’un Çat ilçesinde Bakım evi talebimiz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sayın yetkili,

5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 01 Temmuz 2004 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Bu Kanunun amacı; Hayvanların rahat yaşamalarını ve hayvanlara iyi ve uygun muamele edilmesini, temin etmek, hayvanların acı, ıstırap ve eziyet çekmelerine karşı en iyi şekilde korunmalarını, her turlu mağduriyetlerinin önlenmesini sağlamaktır.

En yakın Rehabilitasyon merkezi olan Erzurum BBRM nin 1 saat uzaklıkta olması ve her toplamada ciğerimizi yakan görüntülerin oluşması sebebiyle ve Erzurum merkez dahil olmak üzere onca ilçe ve köylerin yükü Erzurum RM nin altından kalkamayacağı kadar ağır bir yük olması sebebiyle ve Bingöl yolu üzerinde olan ilçemize, çevre il ve ilçelerden kamyonetlerle köpek atılmak suretiyle Popülasyon aşırı artmaktadır

Bu bağlamda;

Çat sınırları içerisinde, mevcut bulunan tüm sahipsiz hayvanlara cevap verebilecek yasalara uygun Rehabilitasyon Merkezinin kurulmasını talep ediyoruz.

Bugün Semra imzanı bekliyor!

Semra Şimşek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Erzurum’un Çat ilçesinde Bakım evi talebimiz». Semra ve imza atan diğer 490 kişiye katıl.