EMLAK KONUT AYIPLI VE DEFOLU DAİRE SATTI

Bu kampanya 224 destekçiye ulaştı

Kampanya metni

Emlak Konut A.Ş'nin inşaatını yaptığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının satışa çıkardığı ve Turyap A.Ş'nin pazarlamasını üstlendiği BAŞAKŞEHİR EVLERİ 1.ETAP'tan dairemi teslim aldım.

Evde rutubet, boyalar kabarmış, duvarlardan dökülen boya, su alan parke, parke süpürgelikleri usta olmayan kişiler tarafından yamuk takılmış, banyo dolap ve masaları çizik, dış mantolamada çatlaklar, pencere pvc'lerinde macunlar gelişi güzel atılmış, pencere kolları bozuk, elektrik kablosu tuvalette dışarıdan bağlanmış.

tabiri caizse '0' olan yeni daire resmen harap bir şekilde tarafımıza verildi.

Devletin tüm kurumlarına ulaştık fakat bize geri dönüş yapan olmadı.

Bana harap olmuş halde ev satan, bu sıkıntıları çözme imkanı olduğu halde sadece koltukları boş yere işgal edenlerin cezalandırılmasını talep ediyorum.

Özellikle de Mehmetçik şehit olurken, maddi olaylara manalardan daha çok değer verenlerin görevlerinden alınmasının da gerekli olduğunu haykırıyorum. 

Karar Vericiler

cumhurbaşkanı
cumhurbaşkanı
Başbakan
Başbakan
Çevre ve Şehircilik Bakanı
Çevre ve Şehircilik Bakanı

Kampanya Güncellemeleri