EMLAK KONUT AYIPLI VE DEFOLU DAİRE SATTI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Emlak Konut A.Ş'nin inşaatını yaptığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının satışa çıkardığı ve Turyap A.Ş'nin pazarlamasını üstlendiği BAŞAKŞEHİR EVLERİ 1.ETAP'tan dairemi teslim aldım.

Evde rutubet, boyalar kabarmış, duvarlardan dökülen boya, su alan parke, parke süpürgelikleri usta olmayan kişiler tarafından yamuk takılmış, banyo dolap ve masaları çizik, dış mantolamada çatlaklar, pencere pvc'lerinde macunlar gelişi güzel atılmış, pencere kolları bozuk, elektrik kablosu tuvalette dışarıdan bağlanmış.

tabiri caizse '0' olan yeni daire resmen harap bir şekilde tarafımıza verildi.

Devletin tüm kurumlarına ulaştık fakat bize geri dönüş yapan olmadı.

Bana harap olmuş halde ev satan, bu sıkıntıları çözme imkanı olduğu halde sadece koltukları boş yere işgal edenlerin cezalandırılmasını talep ediyorum.

Özellikle de Mehmetçik şehit olurken, maddi olaylara manalardan daha çok değer verenlerin görevlerinden alınmasının da gerekli olduğunu haykırıyorum.

Bugün Uyku Apnesi imzanı bekliyor!

Uyku Apnesi Hastaları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «EMLAK KONUT AYIPLI VE DEFOLU DAİRE SATTI». Uyku Apnesi ve imza atan diğer 213 kişiye katıl.