Doğrulanmış başarı

Ege Üniversitesi Kampüsü'ne Bisiklet İstiyoruz

Bu kampanya 309 destekçi ile değişim yarattı!

Ege Üniversitesi Kampüsü 3.450 dekarlık bir araziye sahip, içinde kütüphanesi, sosyal tesisleri, açık ve kapalı yüzme havuzları, spor tesisleri, alışveriş merkezi, sergi alanları ve Öğrenci Köyü ile 70.000 kişilik bu kampüs kentte yeni gelişmeler yaşanıyor. “Yeşil Üniversite” olma yolunda ilerleyen Ege Üniversitesi, bisikletli sağlıklı sürdürülebilir yaşamı hedefliyor. Alt yapı sorunlarının giderilmesi, kampüs içerisinde kesintisiz, güvenli, ucuz bisikletli ulaşım için Ege Üniversitesi Kampüsünde BİSİM olsun istiyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin "Bisiklet kenti İzmir" hedefi ile 18 Ocak 2014’ten beri 600 bin kiralamanın yapıldığı akıllı bisiklet sistemi BİSİM’e ilgi her geçen gün artıyor. Yeni bir istasyon dizisi eklenerek kampüste bisikletlerin kiralanması hepimizin temiz hava, sağlıklı yaşam hakkı. Karbon ayak izimizi küçültebilmek için bir fırsat daha! Bunun için kampanyayı sen de imzala! #kampüstebisimistiyoruz

Bugün Meric imzanı bekliyor!

Meric Boyar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ege Üniversitesi Kampüsü'ne Bisiklet İstiyoruz». Meric ve imza atan diğer 308 kişiye katıl.