Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 1.475 destekçi ile değişim yarattı!

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi Merkez Kütüphanesinin çalışma saatleri öğrencilerin ihtiyacını karşılayacak düzeyde olmaktan uzaktır. Kütüphanenin çalışma saatleri hafta içi 08.00-22.00, cumartesi günleri 09.00-19.00, pazar günleri ise 09.00-14.00 arası olarak düzenlenmiştir. Bu çalışma saatleri öğrencilerin sessiz ve ders çalışmak için müsait bir ortamda çalışma olanaklarını kısıtlamaktadır.

Özellikle sınav dönemlerinde öğrenciler oldukça sesli ve kalabalık olan ortamlarda ders çalışmaya çalışmak zorunda kalmaktadırlar. Pazar günleri 09.00 -14.00 arası açık olan kütüphaneden çok kısıtlı bir süre faydalanabilen öğrenciler günün kalanında ders çalışmak için uygun ortam bulmak konusunda büyük sıkıntılar çekmektedirler. Çoğu üniversitenin kütüphanelerinin haftanın her günü 24 saat açık olduğu bir ortamda Dokuz Eylül Üniversitesi gibi köklü bir üniversitenin merkez kütüphanesinin bu kadar sınırlı mesai saatlerine sahip olması üzücüdür. Bunun yanında zaten oldukça kısıtlı olan çalışma saatleri ile beraber kütüphanedeki çoğu bölüm daha da erken saatlerde öğrencilere kapalı olmaktadır.

Öğrencilerin sessiz, rahat ve elverişli bir ortamda ders çalışmak, sınavlarına hazırlanmak olanağının artırılmasını talep ediyor ve Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Kütüphanesinin haftanın tüm günleri 24 saat açık olmasını istiyoruz.

Bugün Deniz imzanı bekliyor!

Deniz Saygı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Haftanın Tüm Günleri 24 Saat Açık Olsun». Deniz ve imza atan diğer 1.474 kişiye katıl.