Devre Mülk ve Devre Tatil Mağduriyetlerine Son Verilsin, Yasal Düzenleme Yapılsın

194

Hadi 200 imzaya ulaşalım!
1.000’den fazla imzası olan kampanyalar, başarıya 5 kat daha yakın!

Kampanya metni

Binlerce vatandaş olarak yıllar önce hayalimizdeki tatili yapmak veya güvenli bir yatırımda bulunmak amacıyla devremülk/ devre tatil sözleşmeleri imzaladık.

Ancak bugün geldiğimiz noktada,bu sistemin binlerce insanı mağdur eden büyük bir hak gaspı ağına düştüğünü üzülerek görüyoruz.

Satış aşamasında verilen vaatlerin hiçbiri tutulmazken; kullanılmayan dönemler için haksız ve fahiş aidat borçlarıyla karşılaşıyoruz.

Sözleşmeden caymak, hakkımızı feshetmek istediğimizde ise karşımızda devesa icra tehditleri, yüksek cayma bedelleri ve muhattap bulamayacağımiz bir duvar buluyoruz.

Bir çok aile bu yüzden maddi ve manevi büyük bir çıkmaza sürüklemiştir.

Bizler, yıllardır mağdur edilen binlerce devre mülk mağduru olarak sesimizi duyurmak istiyoruz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na

Ticaret Bakanlığı'na ve

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne açık çağrımızdır.

 

1. Devre mülk ve devre tatil satışlarındaki usulsüzlükler ve tüketiciyi aldatıcı uygulamalar derhal denetlenmelidir.

2. Haksız yere talep edilen fahiş aidat borçlarına ve icra baskılarına karşı yasal bir düzenleme getirilmelidir.

3. Mağdurların sözleşmelerini tek taraflı feshetmenin önü açılmalı tüketiciyi koruyan acil adımlar atılmalıdır.

 

Daha fazla mağdurun canı yanmaması ve haklarımızın korunması için imzanız la bize destek olun.

avatar of the starter
Nazime CanKampanyayı Başlatan Kişi

Kampanya Güncellemeleri