Petition Closed
Petitioning Fiscalia Anticorrupció de Barcelona

Demana al fiscal que investigui els indicis d'apropiacio i prevaricacio per part d'Agbar i les administracions publiques #AgbarRoba

2,031
Supporters

(Castellano/Inglés)

A Barcelona, la situació de l’empresa privada d’aigües Agbar-Suez és totalment irregular. Com ja evidencià una sentència judicial de 2010, “no hi ha adjudicació del servei ni contracte” amb l’ajuntament, pel que ens trobem sota una gestió “il·legítima” i una tarifa “il·legal”. Situació que es podria repetir en molts municipis de l‘Àrea Metropolitana.

Davant d’això, i després d’haver obtingut el silenci de les administracions com a resposta, des de la Plataforma Aigua és Vida hem presentat aquest INFORME a la Fiscalia Anticorrupció per presumptes indicis de prevaricació de l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, així com indicis d’apropiació indeguda per part d’Agbar-Suez.

Firma i difon aquesta petició. Demanem a la Fiscalia Anticorrupció que investigui i aclari aquests fets, necessitem convertir el silenci de l’administració en un crit de la ciutadania!

L’Aigua, com la Vida, no són una mercaderia!


Noticies relacionades:

Manifest Aigua és Vida

Un juez declara ilegal el precio del agua en Barcelona. La Vanguardia.
Aprovació de la creació de l'empresa mixta entre AMB i AGBAR
Al·legacions d'AeV contra la creació de l'empresa mixtaNoticias relacionadas:

Manifiesto Aigua és Vida

Un juez declara ilegal el precio del agua en Barcelona. La Vanguardia.
Aprovació de la creació de l'empresa mixta entre AMB i AGBAR
Al·legacions d'AeV contra la creació de l'empresa mixta

 

This petition was delivered to:
  • Fiscalia Anticorrupció de Barcelona


    Aigua és Vida started this petition with a single signature, and now has 2,031 supporters. Start a petition today to change something you care about.
    This petition can’t win without you

    Add your name to help “Demana al fiscal que investigui els indicis d'apropiacio i prevaricacio per part d'Agbar i les administracions publiques #AgbarRoba” win today. Every signature matters.