Petición cerrada

Demana al fiscal que investigui els indicis d'apropiacio i prevaricacio per part d'Agbar i les administracions publiques #AgbarRoba

Esta petición ha conseguido 2.031 firmas


(Castellano/Inglés)

A Barcelona, la situació de l’empresa privada d’aigües Agbar-Suez és totalment irregular. Com ja evidencià una sentència judicial de 2010, “no hi ha adjudicació del servei ni contracte” amb l’ajuntament, pel que ens trobem sota una gestió “il·legítima” i una tarifa “il·legal”. Situació que es podria repetir en molts municipis de l‘Àrea Metropolitana.

Davant d’això, i després d’haver obtingut el silenci de les administracions com a resposta, des de la Plataforma Aigua és Vida hem presentat aquest INFORME a la Fiscalia Anticorrupció per presumptes indicis de prevaricació de l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, així com indicis d’apropiació indeguda per part d’Agbar-Suez.

Firma i difon aquesta petició. Demanem a la Fiscalia Anticorrupció que investigui i aclari aquests fets, necessitem convertir el silenci de l’administració en un crit de la ciutadania!

L’Aigua, com la Vida, no són una mercaderia!


Noticies relacionades:

Manifest Aigua és Vida

Un juez declara ilegal el precio del agua en Barcelona. La Vanguardia.
Aprovació de la creació de l'empresa mixta entre AMB i AGBAR
Al·legacions d'AeV contra la creació de l'empresa mixtaNoticias relacionadas:

Manifiesto Aigua és Vida

Un juez declara ilegal el precio del agua en Barcelona. La Vanguardia.
Aprovació de la creació de l'empresa mixta entre AMB i AGBAR
Al·legacions d'AeV contra la creació de l'empresa mixta

 Hoy: Aigua és Vida cuenta con tu ayuda

Aigua és Vida necesita tu ayuda con esta petición «Demana al fiscal que investigui els indicis d'apropiacio i prevaricacio per part d'Agbar i les administracions publiques #AgbarRoba». Únete a Aigua és Vida y 2.030 personas que ya han firmado.