ΟΧΙ σε άλλο Lockdown στην Κύπρο και στην υποχρεωτική μάσκα

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Ανθρωπότητα Εν Δράσει started this petition to Cyprus Government and

Με βάση τα δεδομένα, φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ lockdown και τον έλεγχο του ιού Covid-19. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή μελέτη ότι τα lockdown σώζουν ζωές. Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι τα lockdown έχουν καταστρέψει ζωές και τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο.

Οι μέθοδοι ήταν οι ίδιοι σχεδόν σε κάθε χώρα. Απαγόρευση μεγάλων συγκεντρώσεων. Κλείσιμο σχολείων. Κλείσιμο επιχειρήσεων. Μάσκες. Περιορισμοί ταξιδιών. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας, και ούτε έχει δοκιμαστή για να ξέρουμε αν είναι αποτελεσματικό. Όπως ακριβώς ένα φάρμακο εγκρίνεται ασφαλές και αποτελεσματικό πριν κυκλοφορήσει, θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι το ίδιο θα ισχύει και για μια πολιτική. Όμως πλέον βλέπουμε μια πολιτική που καταστρέφει κάθε ρουτίνα και καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Για έξι μήνες τώρα, κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο διατάζουν τους ανθρώπους τι να κάνουν και πως να ζούνε, περνώντας την μία εντολή μετά την άλλη ΧΩΡΙΣ να ρωτήσουν τους πολίτες αν είναι σύμφωνοι και ΧΩΡΙΣ ωστόσο να υπάρχουν στοιχεία ότι αυτά τα μέτρα βοηθάνε στην εξάπλωση της "εν λόγο" πανδημίας και του ΜΗ επικίνδυνου ιού.

Θέτοντάς το πολύ απροκάλυπτα: "Το κλείσιμο των συνόρων, το πλήρες Lockdown και το Rapid Testing δεν συσχετίστηκαν ποτέ με τη θνησιμότητα του Covid-19." Δισεκατομμύρια ζωές άλλαξαν ριζικά. Οι οικονομίες καταστρέφονται. Αιώνιες παλιές παραδόσεις ελευθερίας και νόμου απορρίπτονται.

Έαν παρατηρήσετε τον ιστότοπο που ονομάζεται «Our World In Date», ο οποίος προσφέρει ευρετήριο κυβερνητικών πολιτικών βάσει δεδομένων από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, θα δείτε ότι οι χώρες στον κόσμο με υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας Covid-19 όπως το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, το Περού, η Ιταλία, η Χιλή, οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Βραζιλία, και το Μεξικό, επέβαλαν ένα γρήγορο Lockdown περίπου την ίδια στιγμή. Παρόλα αυτά είχαν και συνεχίζουν να έχουν την μεγαλύτερη θνησιμότητα.

Δεν υπάρχει σχέση μεταξύ θανάτου lockdowns και μάσκα. Ψάξετε 12 χώρες με πολύ παρόμοιους θανάτους ανά εκατομμύριο. Μπορείτε να παρατηρήσετε ένα τεράστιο φάσμα πολιτικών, και δεν υπάρχει εμφανής σχέση μεταξύ αυτών των πολιτικών και των αποτελεσμάτων όσον αφορά τους θανάτους. Είναι πλέον επίσημο ότι ο μέσο όρος ηλικίας θανάτων ανα το παγκόσμιο είναι 82 και άνω. Και αυτά τα άτομα έχουν μέχρι και 3 προϋπάρχουσες ασθένειες. Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία ότι η μάσκα μας προστατεύει. Αντιθέτως υπάρχουν αμέτρητες μελέτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που λένε ότι ΔΕΝ προστατεύουν. Δεν στηρίζεται τίποτα σε στοιχεία και επιστήμη απο οσα μας λένε.

1η Μαΐου 2020, μια δημοσίευση επιστημόνων στο σεβαστό περιοδικό The Lancet είπε το εξής:

"Επί του παρόντος, τα στοιχεία που υποστηρίζουν το εθνικό lockdown σχολείων για την καταπολέμηση του COVID-19 είναι ανύπαρκτα και τα στοιχεία από τα κρούσματα της γρίπης υποδηλώνουν ότι το κλείσιμο του σχολείου θα μπορούσε να έχει σχετικά μικρές επιδράσεις σε έναν ιό με υψηλή μεταδοτικότητα όπως το COVID-19 και φαινομενικά χαμηλή κλινική επίδραση σε παιδιά σχολικής ηλικίας. Ταυτόχρονα, αυτά τα δεδομένα δείχνουν επίσης ότι το κλείσιμο του σχολείου μπορεί να έχει βαθιές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες."

Τα lockdowns σκότωσαν τις τέχνες. Οι κυβερνήσεις κήρυξαν τις τέχνες ως μη απαραίτητες, αναλώσιμες και καταργούμενες. Είναι ίσως η μεγαλύτερη επίθεση στην τέχνη και την ομορφιά πιθανώς από το εικονοκλάσμα του 16ου αιώνα, όταν όχλοι λεηλάτησαν εκκλησίες και έσκισαν πίνακες ζωγραφικής. Τότε το κίνητρο ήταν να εξαγνιστεί ο κόσμος της αμαρτίας. Τώρα πιστεύουμε ότι καθαρίζουμε τον κόσμο απο μια ασθένεια.

Με βάση σωρούς αποδεικτικών στοιχείων που αυξάνονται καθημερινά ότι οι θάνατοι αυτής της ασθένειας επικεντρώνονται στους πολύ ηλικιωμένους και άρρωστους, είναι φοβερό αυτό που κάνουν οι κυβερνήσεις στις τέχνες. Ένας πολιτισμός χωρίς τέχνη δεν είναι πολιτισμός. Ίσως δεν αξίζει καν το όνομα "πολιτισμός" χωρίς την τέχνη. Μερικές φορές οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τη λέξη φιλισταϊκή για να αναφέρονται σε κάποιον που δεν εκτιμά την τέχνη. Εάν αυτό είναι αλήθεια, τότε ποια λέξη να χρησιμοποιήσουμε για όσους καταργούν τις τέχνες με βία;

Όλα αυτά εφαρμόστηκαν χωρίς καμία ανησυχία για πράγματα όπως η ελευθερία, η ευημερία, η ειρήνη ή η κοινωνική λειτουργία. Επαγγελματίες του ιατρικού τομέα το 2006 είπαν το εξής:

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι οι κοινωνίες που αντιμετωπίζουν επιδημίες ή άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις ανταποκρίνονται καλύτερα όταν η φυσιολογική κοινωνική λειτουργία τους διακόπτεται όσο το δυνατό λιγότερο. Η σωστή ηγεσία της πολιτικής και της δημόσιας υγείας, να παρέχει διαβεβαίωση και να διασφαλίζει την παροχή των απαραίτητων υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης είναι κρίσιμα στοιχεία. Εάν ένα από τα δύο λειτουργεί σωστά, μια διαχειρίσιμη επιδημία θα μπορούσε να κινηθεί προς την καταστροφή.

Έχουν ανέβει επικίνδυνα οι αυτοκτονίες, η χρήση ναρκωτικών, και η κακοποίηση στο σπίτι και κάθε άλλο είδους κοινωνικής παθολογίας.

Αυτό που χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ είναι μια άμεση αποκατάσταση του ελεύθερου εμπορίου, της ελεύθερης επιχείρησης, της ελεύθερης κυκλοφορίας τον πολιτών, των εμπορικών δικαιωμάτων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι μια δύσκολη αλήθεια για τις κυβερνήσεις να το παραδεχτούν, αλλά έχουν αποτύχει σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να το παραδεχτούν και να μας αφήσουν μόνους μας για να αποκαταστήσουμε την ευημερία και την υγεία του τόπου μας.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στις δουλείες μας, τα παιδιά μας σε σχολεία και δραστηριότητες, και να αποκατασταθεί η λειτουργία της κοινωνίας μας. Λέμε ΟΧΙ σε οποιοδήποτε άλλο και Lockdown και στην υποχρεωτική χρήση μάσκας.

0 have signed. Let’s get to 500!