0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bursa da 4 ayagi kesilmis bir kedi yavrusunun da cansiz halde bulundugu haberi paylasildi. Hayvan vahsetleri sadece cezalarla engellenemez. Gizli yapip cesetleri yok edebilirler.

Lutfen su cozumu de yasaya alir misiniz? :

Binalara imar izni verilirken bir zorunluluk getirilmeli: Binalarin bodrumlarindan, anahtarlari sadece gonullulerde olan ve temizliginin apartmanda yasayan gonullu tarafi dan yapilacagi kilitli kapilarla ayrilmis 1 ya da 2 m2 lik disaridan 1 kedi ya da 1 kopek ZAR ZOR girecek buyuklukte acikliklari olan bolmeler zorunlu tutulmali. Hayvanlar ve evleri ortada oldugu surece psikopat insanlarin gorus ve mudahale alanina girmis olacaklar.

Kuslar icin de her yeni yapilacak binada catilarin altina uygun evsi bosluklar yapilmali..

Boylece buralara siginan elini kolunu sokarak hayvanlara kotuluk yapmaya calisanlar ayni zamanda binaya mudahale sebebiyle haneye tecavüz suçu da işlemiş olacaklarindan cezalari daha agir ve caydırıcı  olacak.

Bir de belediyelerin her gun belli bolgelere mama ve su dagitan iki kisilik ekipleri ve araclari olmali...

Yeni yasa tasarisina bu cozumun de dahil edilebilmesi icin çok  az zamanimiz var. Herkes imzalayabilir mi ve CIMER e de talep olarak yazar misiniz lutfen?

Bugün Beril imzanı bekliyor!

Beril ANILANMERT bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaskani: Hayvanlari korumaya EN IYI CARE, imar planlarina bodrum bolmesi zorunlulugu getirilmesidir». Beril ve imza atan diğer 494 kişiye katıl.