ANITKABİR'DE ATATÜRK'ÜN SÖZLERİ YAZILI BAYRAK YASAKLANAMAZ !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İzmir 18.11.2017

Sayın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan

Sayın Milli Savunma bakanı Nurettin Canikli

Sayın Genelkurmay başkanı Hulusi Akar

Konu: Anıtkabir ziyaretlerinde yasaklanan Atatürk sözleri yazılı bayrak, flama ve pankartlar.

Sayın devlet büyüklerimiz.

Son Anıtkabir ziyaretimizde üzerinde Atatürk’ün sözü yazılı bayrağımızı Anıtkabir yönetmeliğindeki  “ziyaretçilerin yanlarında getirdikleri, üzerinde yazı bulunan bayrak, flama veya pankartların açılmasına izin verilmez” yazılı olmasından dolayı, üzerinde Atatürk’ün sözü yazılı olan bayraklarımızı açmamıza izin verilmedi.

Bu diğer ziyaretçi veya gurupların açtıkları siyasi mesaj taşıyan bayrak, flama veya pankartlar ile bir tutulamaz.

Sizlerden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak isteğimiz bu yönetmeliğin bu paragrafının  “Atatürk resimleri ve sözleri olan bayrak, flama veya pankartlar dışında” olarak değiştirilmesi için gerekli olanın yapılmasıdır.

Dünyanın ortak değeri olan Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleri biz Türk milletinin vazgeçilmezidir.

Gereğinin en kısa zamanda yapılacağından emin olduğumuzu bir defa daha belirterek, saygılarımızı iletiyoruz.

Gündoğdu Halk Konseyi adına

Başkan

Necati Tuysuzoğlu

Bugün necati imzanı bekliyor!

necati Tüysüzoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı: ANITKABİR'DE ATATÜRK'ÜN SÖZLERİ YAZILI BAYRAK YASAKLANAMAZ !». necati ve imza atan diğer 145 kişiye katıl.