Covid-19 Sebebiyle AVM'ler Kapansın veya Saatleri Düzenlensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Bilindiği üzere yaklaşık 1 yılı aşkın süredir Covid-19 ile mücadele etmekteyiz.

İlk süreçte Avm'ler 3 ay boyunca kapandı. Zor ama sağlıklı bir döneme kısa sürede geçiş yaptık. Fakat artan vaka ve vefatlar erken bir normalleşme sürecine geçtiğimizi aşikar etmektedir.

Günde  6000 üzeri vaka, 100 üzeri kişinin vefat ettiği ve tedbirlerin yetersiz olduğu hepimizin malumdur.  Avm çalışma saatleri 10:00-20:00 olarak belirlendi. Önceki saatten sadece 2 saat azaltıldı.

Ben bir avm çalışanı olarak her gün yüzlerce insanla muhattap olup temas etmek zorundayım. Maske ve eldiven yeterli bir koruma değil ne yazık ki. Benim enfekte olmam demek ailemin de enfekte olması anlamına geliyor. Ve bu içinden çıkılmaz bir kısır döngü oluşturmakta. Mağazalarda haftada 2-3 arkadaşımızın covid-19 olduğunu duymakta ve bilmekteyiz. Bunun daha fazla yayılmaması adına Avm'ler ya kapatılmalı yada saat kısıtlamasına gidilmeli.

Sizin de dediğiniz gibi kalabalık ortamlar virüs yayılımı icin en elverişli yerlerdir. Ve özellikle bu soğuk havalarda insanların ilk tercihi her zaman AVM'ler olmuştur.

Bu nedenle avm konusunun dikkate alınmasını ve gerekenin yapılmasını talep ediyorum.