تجميد الاموال المنهوبة من العراق بمساعدة البرلمان الاوروبي

0 have signed. Let’s get to 15,000!

تجميد الاموال المنهوبة من العراق بمساعدة البرلمان الاوروبي

Freezing the looted funds from Iraq with the help of the European Parliament

We demand the EU parliament and EU officials to support prosecuting Iraqi officials and politicians who have abused their public status for personal gains, have engaged in wasting and looting public funds by depositing them in private overseas and EU bank accounts under their or relatives’ personal names.
WE ASK the European Parliament’s members to investigate this matter in order to freeze the illegitimate and suspicious accounts to which deposits were illegally seized by Iraqi corrupt politicians.

To obtain the cooperation of the European Parliament, the present petition needs to be signed by the largest number of Iraqies, starting today, leading to December 31, 2019.

نطالب ملاحقة المسؤولين المسؤولين والسياسيين العراقيين الذين استغلوا مناصبهم في الشأن العام لغايات شخصية وساهموا في هدر الأموال العامة عبر الإستيلاء عليها وإيداعها في حسابات خارج العراق بإسمهم وبإسم أفراد عائلاتهم والمقرّبين منهم،  ونطلب من البرلمان الأوروبي التدخل لإجراء تحقيق بهذا الخصوص بهدف تجميد الحسابات المشبوهة العائدة للمسؤولين العراقيين خارج العراق والتي اودعت فيها الأموال المنهوبة من دون وجه حق.

نطالب البرلمان الأوروبي تجميد أموال المسؤولين العراقيين الفاسدين في دول الاتحاد الاورپي ، ولإيصال صرخة الشعب العراقي الذي يأن من الوضع القائم الى الصرح الأوروبي
وبهدف تحقيق موافقة البرلمان الأوروبي على التعاون مع أهدافنا ، يتوجب على أكبر عدد من العراقيين توقيع العريضة الحاضرة بدءاً من اليوم ولغاية تاريخ 31/12/2019.