Torneu a emetre 3XL (TV3) per recuperar l'entreteniment juvenil 100% en català.

Torneu a emetre 3XL (TV3) per recuperar l'entreteniment juvenil 100% en català.

Creada
6 de enero de 2020
Dirigida a
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals y 3 otros/as
Firmas: 1572Próximo objetivo: 2500
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

El 3XL va ser l'espai juvenil que va tenir la Televisió de Catalunya (TVC) durant 12 anys. Un espai que va desaparèixer completament i que ha quedat abandonada, deixant sense entreteniment juvenil 100% en català al públic jove. 

Actualment, l'oferta d'entreteniment juvenil en català és completament inexistent. Molts joves hem crescut amb animes en català com Bola de Drac o Inuyasha, però també amb moltes altres sèries que ara per ara només podríem trobar en castellà, en grans plataformes com Netflix amb escasses excepcions de sèries fetes per TV3.

Ha arribat l'hora que TV3 i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, en tot el seu conjunt, recuperin aquest espai 3XL, que mai hauria d'haver estat eliminat de la programació diària i l'adapti a les realitats i les necessitats actuals de la segona dècada del segle XXI.

Si se segueix dilatant o ignorant aquest problema finalment tindrem noves generacions de catalans que hauran crescut sense la llengua catalana com a referent, un fet que la relegarà irremeiablement a un segon pla totalment inacceptable. 

Recuperem la iniciativa i recuperem l'espai 3XL, perquè d'aquesta manera, podrem millorar la difusió del català i aconseguirem que els joves (i no tan joves) tornem a gaudir de gran varietat de sèries en llengua nostra, sense més entrebancs i complicacions. 

Posem-hi remei... Signa!

 

Apoyar ahora
Firmas: 1572Próximo objetivo: 2500
Apoyar ahora

Destinatarios de la petición