Milyonlarca ağacın kesilmesine neden olan diş macunu kutularının üretimi durdurun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba. Bir sorumuz var ve bunun için bir şey yapmak istiyoruz. Diş macunlarını NEDEN bir kutu içine koyarlar?
Bu ürün dünyadaki insanların 3'te 2'si tarafından her gün kullanılmakta. Ancak kutu hem satan hem de alan için ürünü daha maliyetli yapmakta ve bu kutuyla ilgili yaptığımız tek şey onu çöpe atmak. Sadece Türkiye'de her yıl 600 bin ton işe yaramayan kutu çöpe atılıyor. Biz diş macunu kutularının gereksizliğinin farkındayız ve daha fazla kişinin farkına varmasını istiyoruz. Benimle mi değişecek demiyoruz ve elimizden geldiğince katılım istiyoruz. Sadece tüp ile satışa sunularak birçok ağacın boşuna kesilmesini önleyebiliriz
Belki küçük bir adım olarak görebilirsiniz ama bir ağaç bile dünyamız için önemli. Şu an biz durumun kötülüğünü fark etmesek de ileride dünyaya gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmalıyız onları oksijensiz bir ortama kapatmamalıyız. Dünya hepimizin onu korumalıyız.
Sadece bir imza vererek ve bu bilgiyi paylaşarak fikrin yayılmasını sağlayıp firmaların kutusuz diş macunu satmalarını sağlayabiliriz. 1 yılın sonunda belki de raflarda kutusuz diş macunlarını görebiliriz.
Bazen kontrolümüz dışında olan bir toplulukta yaşadığımızı hissedersiniz. Ama gerçek şu ki büyük değişimler fikirlerle başlar. İşte fikir! Hadi şu kutulardan kurtulalım. VAR MISIN??