Zavallı İşkence Gören Hayvanlar İçin Adalet İstiyorum !!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Bir bitkiye bile yapılmaması gereken bu vahşetin dünya tatlısı, savunmasız, masum  hayvanlara yapılıyor olmasınatanık olmak kan dondurucu.

Acılar içinde çığlık atarken onlar bu soğuk havalarda sokaklarda aç ve korunmasız bir şekilde şiddet görüyor her türlü işkenceye maruz kalıyorlar buna göz yumamayız ben bu kampanya ile sokak sokak hayvanlarına yuva kalıcı bir çözüm istiyorum adalet istiyorum bütün acımasızca katledilen işkence gören  hayvanlar adına artık bu haberleri her gün görmeye duymaya sessiz kalmaya dayanamıyorum dur demek istiyorum her şehir için korunaklı barınaklar ve bu barınaklara denetlemelerde bulunulmasını istiyorum aynı zaman hayvan bakan herkesin hayvanı için kimlik çıkarttırılmasının zorunlu kılınmasını yasak olarak hayvanların korunma kanuna dahil olmasını istiyorum.İlk değildi, son bulsun. Cezalar daha kısıtlayıcı, caydırıcı etkili olmalı, son olsun! Yeni hayvan hakları yasası bir an önce çıksın.Lütfen Destek Olun Ve İmza Kampanyamızı Hızlandıralım!

Her gün hayvanların işkence gördüğüne yakıldığına dövülüp asılıp kesilip tecavüze uğramasına ilişkin haberleri videoları izlemekden sıkılmadınız mı? usanmadınız mı?ben o kan donduran görüntülerin çekilmesinden usandım görmekden duymakdan sessiz kalmakdan usandım insan demeye bile ağzım varmıyor onlar birer katil ve aramızda bu katillerin barınmasına izin vermek istemiyorum o sessiz varlıkların sesi olalım bir kap mama bir kap su yatacak sıcak bir yuva isteyen o varlıklar o kadar masum ki istedikleri tek şey bunlar lütfen bu caniliğe göz yummayalım kampanyamızı yayalım ve;

- Sesi olalım bu hayvanların, duyarlı toplumu duyarlı bireyler yaratır!