DR.Ramazan Canural'ı tekrar Gölhisar Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Gölhisar Belediye Başkanı Sayın Dr. Ramazan Canural  ile yollarımız sokak hayvanları sayesinde kesişti.Kardeş barınağımız Gölhisar Barınağı için beraber çalışmalar yaptık. Gölhisar'a gide-gele başkanın halk tarafından çok sevildiğine,Gölhisar'a yaptığı katkılarına şahit olduk.En son gidişimizde ilçeye doğalgaz gelmesi sebebiyle doğalgaz meşale törenine denk geldik.İlçeye doğalgazın gelmesi dahil ilçenin gelişmesi için geldiği günden beri canla başla çalışan bir başkan kendisi.Fakat yeni dönemde belediye başkan adayı olmayacağını öğrendik.Sadece hayvan için değil ,insan olduğu için ,düzgün olduğu için,gerçekten hizmet etmek için başkan olmuş bir kişi .Ağzından çıktığını bilen dik duruşlu bir insan.Daha onlarca neden sayabiliriz. Gölhisar'ı Gölhisar yapmış bir başkan.Biz saydığımız ve sayacağımız onlarca,yüzlerce nedenler den dolayı Dr. Ramazan Canural' ı tekrar Gölhisar da belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.Ülke genelinde böyle adayla bulmak çok zor.Keşke memleketin her yanında bunun gibi belediye başkanları olsaydı. Dr Ramazan Canural tekrar Gölhisar Belediye Başkan Adayı olsun.