Best Western: Încetați susținerea abuzului față de animale!

Victory

Best Western: Încetați susținerea abuzului față de animale!

This petition made change with 63,893 supporters!
Freedom and Respect for Every Earthling started this petition to Best Western and

Best Western se mândrește cu valoarea orientată către clienții săi. Dar cu ce preț? De ce oaspeții muncitori ai Best Western sunt serviți cu mâncare ce nu atinge standardele multor restaurante ieftine de tip fast-food?

Milioane de găini ouătoare din lanțul global de aprovizionare al Best Western suferă în cuști mizere și inumane. Sistemele de creștere în cuști sunt neigienice și supraaglomerate. Sunt atât de mici și înghesuie atât de multe păsări, încât găinile nu pot face nimic din ce le este natural și firesc. Adesea, trupurile lor rămân prinse în cuști, iar aceasta duce la fracturi și rupturi osoase, malformații și pierdere severă de penaj. Unele găini ajunse la epuizare sau aflate în incapacitatea de a se mișca, sunt călcate până la moarte de către celelalte găini din cușcă.

Mii de companii din întreaga lume au renunțat la sistemele de creștere în cuști. Angajamentele de a renunța la cuști s-au făcut la nivel global de către unele dintre cele mai mari companii din lume, inclusiv Marriott International, Accor Hotels, Hotelurile InterContinental, Unilever, Nestle, Lidl, Aldi, Aramark, Sodexo, Mondelez și Compass Group.

Best Western are ca slogan: „Best Western pentru o lume mai bună.” Ei afirmă: „Best Western are grijă de nenumărați oaspeți în fiecare zi. Aceeași grijă ne determină să susținem numeroase eforturi caritable în jurul lumii.” Dar Best Western a rămas în urmă cu bunăstarea animalelor, iar milioane de găini suferă ca urmare a acestui lucru. Ei au puterea să creeze o lume mai bună și mai umană pentru animale. Este timpul ca Best Western să își extindă grija către animalele din lanțul său de aprovizionare și să își ia angajamentul de a opri la nivel global aprovizionarea cu ouă de la găini închise în cuști.

Te rugăm semnează această petiție, prin care spunem conducerii de la Best Western că nu ne vom mai caza la niciunul dintre hotelurile lor până nu vor înceta sprijinul pentru acest abuz incalificabil la adresa animalelor.

Victory

This petition made change with 63,893 supporters!