Sokak köpekleri icin kisirlastirma ekibi kurulsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Arkadaslar merhaba sagnak beren ben elimden geldigince cevremdeki sokak canlilari icin yemek icmek gibi bir takim kucuk yardimda bulunuyorum . Yeterlimi hayir malesef cok fazla üreme var ve bu üremeden kaynakli mama yetismesi mumkun degil daha yakin zamanda yavru köpek gommek zorunda kaldim annesinin sütu olmadigi icin ölen cunku anne beslenenmemis kış aylarida cabasi yavrular dayayanamaz  kaldiki yetiskinler bile dayanamiyor lutfen bu konuda destegenizi paylasimlarinizi esirgemeyin bir sey olmaz imza atsak ne olacak diye dusunmeyin lutfen es gecmeyin ne olursa birlik ve beraberlikten oluyor lutfen bu konuda desteginizi esirgemeyeceginizden eminim en azindan sokak ta yasayan canlilarin yasayacaklari hayati zorlastirmak yerine daha mutlu yasamalarini saglamak en büyuk gayem ve arzum diger turlu düsunen cok kisi olacak ama eminim onlarinda üremesi gerek ancak eger bakacak gücunuz var ise uremelerine izin vermek daha dogru olur dilleri yok ve secim sanslari cok az ben onlar icin en iyisini istiyorum en azindan üremeler azalirsa yemek mama kalacak ve yer ihtiyaclari icin iyi sartlar olusabilir herkese simdiden duyarliligi icin cok tesekkur ederim sevgiler