Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: İSTANBUL/B.evler Barınağında Yardımınızı bekleyen canlar.

BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ VE BARINAK YETKİLİLERİ

Her canlının yaşam hakkı vardır. Hiçbir şekilde yeterli bakımın olmadığı, hastalıktan dolayı ölme riskinin olduğu yeterli beslenmenin olmadığı bir yerde canlılar kapalı tutularak yaşamlarını devam ettirmekten alı konulamaz. barınaktaki canlar çok kötü durumdalar, hastalık kol geziyor. verilen kuru mama küçük yavru köpeklerin beslenmesine uygun değil, yiyemedikleri için aç kalıyorlar. barınağın durumu derhal iyileşmeli hayvanlara özellikle küçük yavrulara uygun yiyecek verilmeli orada ölüme terk edilen hayvanların tedavisi acilen gerçekleşmelidir. ne olur bu canlara sırtınızı dönmeyin onları ölüme terk etmeyin, bi imzayla siz de destek verin. onların kurtarıcısı olun

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • İSTANBUL/B.evler Barınağında Yardımınızı bekleyen canlar.

Kulak Tıkacı bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 4.477 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Kulak imzanı bekliyor!

Kulak Tıkacı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ VE BARINAK YETKİLİLERİ». Kulak ve imza atan diğer 4.476 kişiye katıl.