ApplyBAU 1. Dönem Başvuruları Yeniden İncelensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

ApplyBAU, 2013 yılında hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve en yeni üniversite kabul modelidir. Gerçektende dedikleri gibidir. Sadece eğitim başarısına bakmayan, yetenek ve proje modeli ile üniversite kabulu eden bir sistem. Herkes aylarca belkide yıllarca bu sistem için çalıştı. Sonuçlar bu sabah açıklandı ama başvuru yapan kişilerin %95'i hayal kırıklığına uğradı. Geçen seneki başvurulara baktığımızda sadece bir fikir ile başvurup %100 burs alan ve fikirini hala gerçeğe dökmeyen kişileri görünce birçok kişi bir ümitle başvuru yaptı. Ama görünen o ki yüzlerce kişi %25, %35 ve %45 bursu geçemedi. Başvuruların yeniden gözden geçirilmesi, başvuruların düzenlenip tekrardan sunulmasını arz ederiz. %35 Burs ve üstünü alan öğrencilerin mülakata çağırılmasını ve kendilerini daha iyi ifade edebilmelerine olanak tanılmasını arz ediyoruz.

Bugün Mert imzanı bekliyor!

Mert Okur bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bahçeşehir Üniversitesi: ApplyBAU 1. Dönem Başvuruları Yeniden İncelensin». Mert ve imza atan diğer 552 kişiye katıl.