Bizim tariximizi yazanı biz tarixə yazdıraq

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Hörmətli prezident, Cənab Ali Baş Komandan yazıb sizdən xahiş edirəm ki, Biləsuvar rayon Günəşli kənd sakini Naxçıvan Muxtar Respublikasının XTQ-nin zabiti Şəhid, Kapitan Babayev Nihat Akif oğlu Azərbaycanın Respublikası Milli Qəhrəmanı Fəxri adına laiq görülsün.

Cənab prezident Kapitan Babayev Nihat Akif oğlunun müharibə dövründən öncə keçirdiyi uğurlu əməliyyatları və II Qarabağ müharibəsində könüllü olaraq döyüş bölgəsinə getməsini, Hadrud, Cəbrayıl, Ağdərə,Qubadlı, Fizuli və digər istiqamətlərdə gedən döyüşlərdə yaxından iştirak edərək dəfələrlə düşmanın yüzlərlə zirehli texnikasını və canlı qüvvəsini məhv etməsini, dəfələrlə yaralı hərbiçilərimizi şiddətli döyüş meydanından çıxarması və, hələ bizə də məlum olmayan digər bir çox qəhrəmanlıqlarını yaxından araşdırılmasını və qiymətləndirilməsini sizdən xahiş edirik

Qeyd: Kapitan Babayev Oktyabr ayının 28-dən 29-na keçən gecə Fizuli rayonunun Ulyandağ istiqamətində döyüş fəaliyyətini yerinə yetirərkən şəhidlik zirvəsinə ucalmışdır.

Mirisgender Məlikoğlu.