Sumqayıt şəhərində fəaliyyət göstərən DTV kanalı bağlansın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Azərbaycan Respublikasının Prezidenti Ali Baş Komandan İlham Aliyev ve tarafına Vusal Huseynov bu kampanyayı başlattı

Sumqayıt Şəhəri Azərbaycanın ən gözəl və böyük şəhərlərindən biridir! Bu şəhərimizdə minlərlə dahi insanlar, idmançılar, siyasətçilər və s. yetişib boya başa çatıb.

Cənab Prezident Ali Baş Komandan   İlham Əliyev

Hörmətli İcra Başçısı Zakir Fərəcov

Mən Hüseynov Vüsal Süleyman oğlu Sizdən bir Sumqayıt sakini olaraq Sumqayıtda fəaliyyət göstərən DTV - Dünya kanalını tam bağlanmasını xahiş edirəm. Səbəbsə bu televiziya yarandığı gündən bu günə qədər nə səviyyəli bir proqramı, nə normal aparıcısı, nə çəkilişi bir sözlə heç bir şeyi normal deyil və belə bir kanalın fəaliyyəti şəhərimizin nüfuzunu aşağı salmaqdan başqa bir şey eləmir! Bu yalnız mənim deyil bütün Sumqayıt əhalisinin fikridir! Çünki bir çox internet səhifələrində bu barədə sorğu aparmışam və 99% əhalinin fikri bağlansın və ya baxmıram olub! Ona görə tək köməyim belə bir kampaniya başladıb bunu isbatlı şəkildə sizə göstərməkdi. Bizim şəhərə belə bir televiziya kanalı yaraşmır. Tək və son ümidimiz sizsiniz. Mümkünsə bizə dəstək olun və səsimizə səs verin. İnanırıq yaxın zamanda bu məsələ həll yolunu tapacaq.

Xahiş edirəm bu təklifimizi qəbul edib bizə kömək olasınız!
Sizə inanır və Güvənirik!

Hörmətlə,

Sumqayıt Şəhəri Sakinləri

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.