Kampanya Kapatıldı

ATA'MIZA VEFA & ANITKABİRE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ A.D.D. /T.G.B. ÖNDERLİĞİNDE 81 İLDEN

Bu kampanya 308 destekçiye ulaştı

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS KARARI İLE ANITKABİR ALANI ÇEVRESİNİN İMARA VE İSKANA AÇILARAK PARSELLENEREK SATILMASI VE AKABİNDE BU BÖLGENİN YÜKSEK RAKIMLI YAPILAŞMA İLE BİZ ATATÜRKÇÜ KEMALİST VATANSEVERLERCE KUTSALIMIZ OLAN ÜLKEMİZİN KURTARICISI, KURUCUSU ÖNDERİMİZ ATAMIZIN KABRİNİN İTİBARSIZLAŞTIRMA ÇALIŞMALARININ ÖNÜNE GEÇİLMESİ, RANTA VE RADİKAL İSLAMCI CUMHURİYET DÜŞMANLARINA VERİLEBİLECEK EN DOĞRU CEVABI VERMEK VE GELECEKTE OLASI BENZERİ ADIMLARIN ÖNÜNE BUGÜNDEN GEÇEBİLMEK İÇİN A.D.D. VEYA T.G.B. LİDERLİĞİNDE ORGANİZE OLACAK 81 İLDEN ATA'MIZA SAYGI , ANITKABRİMİZE VEFA YÜRÜYÜŞÜNÜN YAPILABİLMESİ AMAÇTIR.BU AMAÇTA YÜRÜMEK VE ATATÜRK VE CUMHURİYET DÜŞMANLARININ ÖNÜNÜ KESEBİLMEK BİZ BUGÜN YAŞAYANLARDAN ZİYADE ÇOCUKLARIMIZA BIRAKABİLECEĞİMİZ EN BÜYÜK MİRAS VE ONUR GURUR KAYNAĞI OLACAKTIR.

Bugün atilla imzanı bekliyor!

atilla BOZBURUN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ATA'MIZA VEFA & ANITKABİRE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ A.D.D. /T.G.B. ÖNDERLİĞİNDE 81 İLDEN». atilla ve imza atan diğer 307 kişiye katıl.