Askeri ögrenciler serbest bırakılsın! Onlar darbeci değil ÖĞRENCİ!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Askeri öğrenciler masumdur. 15 temmuz gecesi hain komutanları tarafından terör saldırısı olacağı bu yüzden onları güvenli bir yere götürecekleri söylenerek olayların içine sürüklenmişlerdir. Kesinlikle hiçbir öğrencinin darbeden haberleri yoktu. Zaten her türlü teknolojik alet-tuşlu telefon bile- kullanmaları yasaktır. Darbe olduğunu, bindikleri otobüsün etrafını saran halktan ögrenmişler ve komutanların "ateş açın" emrine uymayarak hiçbir sivile zarar vermeden,istiklal marşı okuyarak polise teslim olmuşlardır. Emre uymadığı için komutanı tarafından vurulan askerler, halk arasındaki provakatörler tarafından linç edilen askeri ögrenciler de var. Ama her şeye rağmen halka ateş açmayarak onlarla birlikte istiklal marşımızı okudular. O öğrenciler bu vatanı hepimizden daha çok seviyorlar. 37 tane askeri öğrenciye müebbet verildi! Lütfen yardım edin, sessiz kalmayalım. O öğrenciler masum! Vatan için şehit olmak hayalleri ile 13 yaşında askeri okullara giden öğrencileri şimdi vatan haini ilan ediyolar. Lütfen sessiz kalmayalım!!!

Bugün Masum imzanı bekliyor!

Masum Harbiyeli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Askeri ögrenciler serbest bırakılsın! Onlar darbeci değil ÖĞRENCİ!!!». Masum ve imza atan diğer 748 kişiye katıl.