Alanya'da bir yaya daha ölmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Alanya'da bir yaya daha ölmesin!

Alanya Ticaret Kavşağı'ndan başlayan yeni çevre yolunun ilk etabı olan kısım Cikcilli-Oba etabı tamamlanarak geçtiğimiz günlerde trafiğe açılmıştı. Alanya trafiğini rahatlatacak olan yeni yolda kısa süre içerisinde bir çok kaza gerçekleşti. Alanya çevresindeki akan trafikte çok kayıp verdik. Kayıp bir de olsa yüz de olsa çok büyük bir rakam. Gençler ölüyor, pırıl pırıl bir nesil trafikte can veriyor. Her gün o tehlikeyi yaşayan bireyler olarak ölen insanlara ne olduğunu, neden bu kazaların yaşandığını çok iyi biliyoruz.

Bir anlık dikkatsizlik, aşırı hız, sabırsızlık ve eksik olan ÜST GEÇİTLER!

Ayrıca yıllardır görev yapan belediyemizin bu ihtiyaca en kısa sürede cevap vereceğine gönülden inanıyoruz. Giden hayatlar geri gelmeyecek ancak bir imzanız ile başka hayatları korumak sizin elinizde.

Dileriz bu kampanyayı imzalar ve güzel bir şeylerin olmasına katkıda bulunursunuz.

Hep beraber harekete geçerek bir gün kendimizin yada sevdiklerimizin başına gelebilecek bu ve buna benzer bir kazaları engelleyebiliriz, tüm Türkiye’nin bu konudan haberdar olup kenetlenmesini ve daha emniyetli bir yaşam koşulu sağlayabiliriz. Lütfen kampanyayı imzala, paylaş, duymayan kalmasın.

Güven ve Umut Dolu Yarınlar,

Bugün Yeni Alanya Gazetesi imzanı bekliyor!

Yeni Alanya Gazetesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Antalya Büyükşehir Belediyesi: Alanya'da bir yaya daha ölmesin!». Yeni Alanya Gazetesi ve imza atan diğer 590 kişiye katıl.