Anadolu Üniversitesi Yaz Okulu Açılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Ülkemizde ve tüm dünya genelinde yaşanan COVİD-19 salgını sebebiyle birçok yönden halk kötü etkilendi, ''normal düzen'' bozuldu ve yeni bir normale alışmak zorunda kaldık. Bununla birlikte her birey kendi hayatında birçok değişiklik yaşadı, işe gidemedi, sağlık problemi yaşadı, maddi durumunda zorlandı... Öğrenciler olarak bizler ise eğitim-öğretimimizin ikinci döneminin online olarak devam ettirmek zorunda kaldık. Online eğitimde eğitmenler ile aktif ders işleyebilenler de oldu hiçbir şekilde ders işlenmeden ödev yaparak dönemi devam ettirmeye çalışanlar da. Bununla birlikte Yaz Okulu açıldığı takdirde eksikleri gideririz diye düşünürken Yaz Okulu'nun açıklayacağı kararı verildi Anadolu Üniversitesi tarafından. Tek ders ile mezun olacak öğrenciler, birkaç ders ile mezun olabilecek öğrenciler mağduriyet yaşıyor bu durumda. COVİD-19 etkisi azalmış, şartlar iyileşme durumunda iken Yaz Okulu açılmasının herhangi bir sakıncası ve sıkıntısı olmayacağını düşünüyoruz. Okulumuzun uzamasinin bizim hayatımızda en az 6 ay/1 sene zaman kaybı olacak. Bununla birlikte maddi ve manevî birçok yönden bizlere zarar verecek, parasal olarak ailelerimizi de kötü etkileyecek. Zaten sene sonuna kadar cafe vb. toplu yerlerde vakit geçirmenin olmayacağı kararı alındı. Bizler okulumuzu zamanında bitirmek, psikolojik anlamda daha fazla zarar görmek istemiyoruz. Okulumuz uzayacak, mezun olamayacağız ve biz bunu istemiyoruz. Öğrencileri mağdur etmeyin. Lütfen Yaz Okulu açılsın, öğrenciler mutlu olsun. Lütfen sesimizi duyun ve bunu daha fazla kişiye ulaştırın.