"ANTALYA YA GİTMEKTEN KURTULALIM" ALANYA ARAŞTIRMA HASTANESİNE ONKOLOJİ SERVİSİ AÇILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba bende Alanya da yaşayan Kanser hastalarından sadece biriyim.Hastalıkla mücadele etmemiz hem manevi hem maddi çok zor.Alanya da Onkoloji hastanesi olmadığından hepimiz Antalya ya gitmek zorunda kalıyoruz.Bazılarımız kendi araçları ile bazıları da benim gibi Otobüsle .Alanya Antalya arası 140 km. Aile ile de olsa tek başına da olunsa zor bir süreç.Bir kemoterapi tedaviye göre 5-6 saat arasında değişiyor.ilacın verdiği yorgunluk ve mide bulantısı kramplar tarif edilemez.Ki bizler Alanya dan Antalya ya giden hastalar tekrar aynı şekilde Kemoterapiden sonra 140 KM geri gelmek zorundayız.Kemoterapi den sonra ateşimizin çıkma ihtimali çok yüksek.Ve biz her seferinde korku içinde evde halsiz bir şekilde bekliyoruz.Acil bir durumda Alanya da bize kim müdahale edecek diye.Çünkü ALANYA DA ONKOLOJİ SERVİSİ YOK.Lütfen siz de bir imzayla kampanyamıza destek verin,verin ki ALANYA DA ONKOLOJİ SERVİSİ AÇILSIN .Kanser Hastaları Antalya ya gitmek zorunda kalmasın.Hastalıkla boğuşurken bir de yola boğuşmayalım.