Doğrulanmış başarı

Türkçe Rap'in Parlayan Yıldızı Ezhel Serbest Bırakılsın

Bu kampanya 24.460 destekçi ile değişim yarattı!

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya ve internette uyuşturucu kullanımını özendiren kişilere yönelik yürüttüğü araştırmada, Ezhel adıyla bilinen 28 yaşındaki rapçi Sercan İpekçioğlu'nun bazı şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiğini belirledi.

Emniyette hakkındaki suçlama ile ilgili sorgulanan Sercan İpekçioğlu, adliyeye sevk edildi. Savcılıkta da sorgulanan İpekçioğlu, tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkeme İpekçioğlu'nu, "Uyuşturucu kullanımını özendirmek ve kolaylaştırmak" suçlamasıyla tutuklayarak cezaevine gönderildi.

Bu adaletsizliğe, bu sanat düşmanlığına, düşünce özgürlüğünü kısıtlayıcı yasalara ve sisteme boyun eğmeyeceğiz. Ezhel yalnız değildir.
Tecavüzcüler, cocuk istismarcıları, hırsızlar, yolsuzluk yapanlar dışardayken, Sanatçı kardeşimiz 4 duvar içinde çürütülemez. Siz de dur demek için imza atın.
#FreeEzhel

Bugün rumeysa imzanı bekliyor!

rumeysa şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «adalet bakanlığı: Türkçe Rap'in Parlayan Yıldızı Ezhel Serbest Bırakılsın». rumeysa ve imza atan diğer 24.459 kişiye katıl.