0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

AÇIĞA ALMAYIN YARGILAYIN ...

Bakın, yazmadığınız bir ilaç, bakmadığınız bir hasta, nelere mal oldu. Size tek bir şey sormak isterim. Tüm bu görüntüleri izlediğinizde şimdi oturduğunuz yerde memnun musunuz? Ayrıca, korkuyoruz ki bu olayı ve ölümü gördüğünüz o görüntüleri, bu ölümü normal bir kalp kriziymiş gibi addedilmesidir. Yani ölümle bu polisler arasında bir bağ kurulamaması. Biz buradaki ölümünün sebebinin açıkça kalp krizi esnasında ilgili kişinin yerlerde sürünmesinin krize neden olduğunu söylüyoruz. Elbette ki bir insan gözaltına alındığında kalp krizi geçirebilir, sizce oradaki durum normal bir kalp krizi mi? Aman dileyen ağlayan bir hastaya halen vurmak bizim adabımızda var mıdır? Bu kalp krizinde o polislerin ve hekimin hiç mi sorumluluğu yoktur? Doktor sorumlu değil, hekim sorumlu değil, peki Yusuf amcanın ölümünden kim sorumludur? Belki de kendi sorumludur"

Bugün İLKNUR imzanı bekliyor!

İLKNUR GÖK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Adalet Bakanlığı: Polisin 'ORANTILI GÜÇ' kullanması sonucu ölen Yusuf TOPAL için Adalet istiyoruz !». İLKNUR ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.