2018 Ek Sınav İmza Kampanyası

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sayın Milli eğitim bakanımız , Sayın Açık Lise Müdürlüğü  Açık liseden mezun olamalarına az bir kredi kalmış ve yüksek öğrenime geçiş için hazırda bekleyen binlerce öğrenciler bulunmaktadır. Çok zor koşullarda liseyi bitiren öğrencilerimizin bir çoğu lise ile kalmayarak eğitim seviyelerini bir üst kademeye çıkarmak istemektedirler. Bitirmeye az bir kredileri kalmış öğrencilerimizin çabalarının bir yıl daha ertelenmesine engelleyerek, Ek sınav verilmesini ve Ek sınav ile mezun olabilecek öğrencilerimizin üniversite tercih döneminde Açık Lise resmi sitesinde Ek sınav şartları ve Ek sınav zamanının yayınlanmasını ve özellikle kredi şartının ortadan kaldırılması hususunda yardımlarınızı bekliyoruz. Açık Lise TV ekibi olarak bu öğrencilerimizin yanında olmayı borç biliriz.   Gereğinin yapılmasını saygı ile arz ederiz. Açık Lise TV

Bugün Açık Lise TV imzanı bekliyor!

Açık Lise TV Açık Lise TV bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2018 Ek Sınav İmza Kampanyası». Açık Lise TV ve imza atan diğer 853 kişiye katıl.