2. İL DIŞI TAYİN AÇILSIN, MAĞDURİYETLER GİDERİLSİN !!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Sayın Yetkililer,
Bizler 2018 haziran il dışına başvurup ataması yapılmayan öğretmenleriz.Ülkemizin en ücra yerlerinde en az üç yıl kalıp öğretmenlik mesleğimizi büyük bir özveriyle yapmaya çalıştık. Bazı öğretmen arkadaşlarımız bulundukları yerlerde zorunlu hizmetlerini bitirmelerine rağmen yer değişikliğinde bulunamadılar. Bunun sebebi ise 2018 haziran il dışındaki yetersiz kontenjanlar.
İller arası yer değiştiremeyen öğretmenler olarak bu sorunumuzu haziran ayı içerisinde dile getirdik ve sayın müsteşarımız Yusuf Tekin tarafından ikinci il dışının uygun bir takvim içerisinde yapılacağı bize duyuruldu. Ancak aradan yaklaşık kırk gün geçmesine rağmen ikinci il dışı duyurusu yapılmamıştır.Bu durum biz öğretmenleri büyük bir belirsizlik ve umutsuzluğa sürüklemiştir.
Sizden beklentimiz; sesimize ses olup bize yapılacak sözü verilen ikinci il dışının bir an önce yapılması yönünde çalışmalarda bulunmanız. Bu konuda gerekli hassasiyeti gösterip mağduriyetimizi dile getireceğinize inanıyoruz. Sabırsızlıkla bekleyen tüm meslektaşlarım ve mağdur aileleri adına teşekkür ediyorum.

Bugün Dilek imzanı bekliyor!

Dilek Kutlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «2. İL DIŞI TAYİN AÇILSIN, MAĞDURİYETLER GİDERİLSİN !!!!». Dilek ve imza atan diğer 691 kişiye katıl.