Başarı

11. Sınıflara Devamsızlık Affı Gelsin!

Bu kampanya 99 destekçi ile değişim yarattı!

HER SENE  OLDUĞU GİBİ BU SENEDE SİSTEM MAĞDURU DURUMUNDAYIZ. BEN VE DİĞER SINIFTA KALAN ARKADAŞLARIMLA BU YOLA GİRME KARARI ALDIK. DEVAMSIZLIK AFFININ  12 LERE GELMESİYLE BİRLİKTE 11 LEREDE GELMESİNİ İSTİYORUZ. BİZLER EĞİTİM  MEŞALESİNDEKİ BİRER ATEŞ PITIRCIĞI OLAN ASİL GENÇLERİZ !  BEN BU SENE  11. SINIFTA 2 DÖNEMDEDE TEŞEKKÜR ALMAMA  RAĞMEN  21 GÜN DEVAMSIZLIK İLE SINIFTA BIRAKILDIM! OKUL BAŞLAMADAN  SİZDEN VE YETKİLİLERDEN RİCAMIZ DEVAMSIZLIK AFFININ  ÇIKMASIDIR.  BİZ  MİLLET OLARAK BİR DARBEYİ GERİDE BIRAKTIK. AİLECEK DARBENİN ÖNLENMESİNDE YER ALDIK! BENİM BU İSTEİĞİMİ GERİ ÇEVİRMEYİN. BİR SENEMİZ BOŞA GİTMESİN.  DEVAMSIZLIĞIN  10 GÜNE ÇEKİLMESİNDEN DOLAYI MAĞDUR DURUMDAYIZ. BİZE BİR İMZA  İLE DESTEK OL! TEŞEKKÜR EDERİM. OKULUMUZ HATAY/DÖRTYOL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİDİR. OKULUMUZDA ADAMINA  GÖRE MUAMELE YAPILMAKTADIR.  SINIF MEVCUDUMUZ 17 KİŞİ VE 11 KİŞİ DEVAMSIZLIKTAN  KALIRKEN  SON HAFTA SINIFTA HERKESİN DEVAMSIZLIĞI SİLİNEREK SINIF ATLATILMIŞTIR. BEN SINIFTA MAĞDUR DURUMDA KALDIM. VE OKULDA SEVİLEN SAYILAN BİR ÖĞRENCİYİM. GEREĞİNİN YAPILMASINI VE 11. SINIFLARA DEVAMSIZLIK AFFININ  ÇIKMASINI İSTİYORUM. BİZ GENÇLERİN BU İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEYİN VE AFFI ÇIKARIN SİZDEN RİCAMDIR.

Bugün Görkem imzanı bekliyor!

Görkem Atılgan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «11. Sınıflara Devamsızlık Affı Gelsin! @meb.gov.tr». Görkem ve imza atan diğer 98 kişiye katıl.