Pastroni Gostivarin nga qentë endacak!

Pastroni Gostivarin nga qentë endacak!

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
we are started this petition to Арбен Таравари

Pastroni Gostivarin nga qentë endacak!

73 qytetarë të Gostivarit janë sulmuar dhe kanë pësuar lëndime nga qentë endacak që nga viti 2018 - dhe këto janë vetëm disa nga incidentet të cilat janë raportuar në polici. Ne të gjithë ende e mbajmë mend 6 Nëntorin e vitit 2018, kur një vajzë 17 vjeçare u mbyt nga qentë! Dhe akoma nuk është bërë asgjë për t’i mbrojtur qytetarët e Gostivarit!
Ne, qytetarët e Gostivarit, i bëjmë thirrje kryetarit të ardhshëm të Gostivarit dhe të gjithë anëtarëve të këshillit komunal të qytetit që të ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme për t'i dhënë fund këtij mankthi dhe për ta bërë Gostivarin përsëri të sigurt!

Ne kërkojmë që menjëherë të zbatohet ky plan veprimi prej 5 pikash i cili ka për qëllim sigurinë e fëmijëve tanë:

1) EKIP: Një ekip për kapjen e qenve dhe për ndërhyrjen në raste emergjente
2) STREHIMORE: Të ndërtohet një strehimore e qenve jashtë qytetit
3) STERILIZIM: Sterilizimi i të gjithë qenve endacakë në Gostivar
4) EUTANIZIM: Eutanizimin e menjëhershëm të qenve endacakë agresivë
5) PASTRIM: Menaxhimi profesional i deponisë Rusino dhe menaxhimi i mbeturinave në qytet për të zvogëluar furnizimin me ushqim për qentë endacakë

Regjistrohuni këtu për ta mbështetur peticionin tonë dhe për ta pastruar Gostivarin nga qentë endacak!

 

Исчистете го Гостивар од кучиња бездомници!
 
73 гостиварци се нападнати и повредени од кучиња бездомници од 2018 година - и ова се само некои од инцидентите пријавени во полиција. Сите уште се сеќаваме на 6 ноември 2018 година, кога 17-годишна девојка беше задавена од кучиња! И уште ништо не е направено за да се заштитат граѓаните на Гостивар!
Ние, граѓаните на Гостивар, го повикуваме идниот градоначалник на Гостивар и сите членови на градскиот совет да ги преземат сите неопходни мерки за да го прекинат овој кошмар и Гостивар повторно да биде безбеден!
 
Бараме итна имплементација на овој акционен план од 5 точки, чија цел е безбедноста на нашите деца:
 
1) ТИМ: Тим за фаќање кучиња и за итна интервенција
2) ЗАСОЛНИШТА: Изградете засолниште за кучиња надвор од градот
3) СТЕРИЛИЗАЦИЈА: Стерилизација на сите кучиња бездомници во Гостивар
4) ЕУТАНИЗАЦИЈА: Итна еутанизација на агресивни кучиња скитници
5) ЧИСТЕЕ: Професионално управување со депонијата Русино и управување со отпад во градот за да се намали снабдувањето со храна за кучињата бездомници
 
Регистрирајте се овде за да ја поддржите нашата петиција и да го исчистите Гостивар од кучињата скитници!

 

Dilekçe


Sokak köpeklerini Gostivar Şehrinden temizleyin!


2018 yılından bu yana Gostivar Şehrinde sokak köpekleri tarafından ısırılan, yara alan 73 vatandaşımız var bunlar sadece polise başvuran kişiler,kim bilir bilmediğimiz daha kaç vatandaşımız var!
Hiç unutmadığımız 6 Kasım 2018 yılı gencecik bir kız daha 17 yaşlarında sokak köpekleri yüzünden kaybettik ve buna rağmen halen Gostivar halkı tehdit altında ve hiçbir önlem alınmadı!
Biz Gostivar halkı gelecekteki Belediye başkanı ve meclis üyelerinden ricamız bütün bu sıkıntılara bir son vermelerini ve Gostivar Belediyemiz tekrar güven veren bir Belediye olmasını temenni ederiz.
Çocuklarımızın güvencesi için bu 5 maddelik eylem planını bir an önce uygulanmasını talep ediyoruz


1.EKiP: Köpekleri belediyemizden uzaklaştırmak ve acil müdahale için bir ekip.
2.BARINAK: Şehrin dışında bir köpek barınağı inşa edilmesi.
3.STERİLİZASYON: Gostivar’daki tüm sokak köpeklerinin sterilizasyonu.
4.ÖTENAZİ: Agresif sokak köpeklerine ötenazi formülü uygulanması.
5.TEMİZLİK: Sokak köpeklerinin yiyecek arzını azaltmak için ve çevre temizliği için Rusino çöp bölgesinin profesyonel ve atık yönetimi.   


Dilekçemize yardımcı olmak ve Gostivar Belediyemizi sokak köpeklerinden uzaklaştırmak için buradan kaydılun !

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!