Petitioning The President of the International Olympic Committee Mr. Thomas Bach and 1 other

Μποϊκοτάζ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 στο PyeongChang Ν.Κορέας, Εκεί Τρώνε Σκύλους!

Supporters

Μποϊκοτάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στο PyeongChang της Νότιας Κορέας, Μία Χώρα Που Τρώει Σκύλους!

This is our Greek Petition for Petition "Boycott PyeongChang 2018 Winter Olympics in South Korea, A Dog Eating Nation!"  Click below for the English version:

Προς τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Mr. Thomas Bach, και τον Πρόεδρο των Χειμερινών Ολυμπιακών 2018 PyeongChang Νότιας Κορέας Mr. Yang-Ho Cho,

Παρακαλούμε να δείτε αυτό το βίντεο: http://youtu.be/3uR8R8Mu70Q

Η Νότια Κορέα έχει την 14η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, ωστόσο περίπου 2,5 εκατομμύρια σκύλοι και χιλιάδες γάτες σφάζονται και τρώγονται κάθε χρόνο ως «υγιεινά τρόφιμα». Αναγκασμένα να βιώσουν στερήσεις και αδιανόητα μαρτύρια από την στιγμή που γεννιούνται μέχρι την ημέρα που σφάζονται, οι σκύλοι είναι φυλακισμένοι σε στριμωγμένα, βρώμικα κλουβιά όλη την ζωή τους χωρίς προστασία από ακραία καιρικά φαινόμενα, χωρίς πρόσβαση σε νερό, άσκηση, συντροφιά και ιατρική φροντίδα. Τα τύμπανα των αυτιών τους συχνά είναι σπασμένα για να τα αποτρέψουν από το να γαβγίζουν. Στο φώς της ημέρας, συχνά μπροστά από άλλους ζωντανούς σκύλους, τους κάνουν ηλεκτροπληξία, τους απαγχονίζουν, σχίζουν τους λαιμούς τους, τους βράζουν ή τους καίνε μέχρι θανάτου.

Αυτή είναι μία κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αφορολόγητη, ανεξέλεγκτη βιομηχανία που προωθεί επιθετικά τον μύθο ότι η βρώση σκύλου (ειδικά το πέος σκύλου) ενισχύει την ανδρική αρρενωπότητα και αντοχή. Οι Νοτιοκορεάτες πραγματικά πιστεύουν ότι όσο περισσότερο υποφέρει ένας σκύλος, τόσο καλύτερη θα είναι η γεύση του κρέατος και περισσότερα τα οφέλη για την υγεία του καταναλωτή. Πάρα πολλοί σκύλοι σαδιστικά υποβάλλονται σε απόλυτο τρόμο και μαρτύριο προτού πεθάνουν. Οι γάτες συχνά βράζονται ζωντανές για να παρασκευαστούν τονωτικά που πιστεύεται ότι θεραπεύουν τους ρευματισμούς. Η ζήτηση είναι τόσο υψηλή στη Νότια Κορέα που 20% του κρέατος σκύλου εισάγεται τώρα από την Κίνα.

Είναι απίστευτο ότι ένα κράτος όπως η Νότια Κορέα, που είναι μία από τις μεγάλες οικονομικές δυνάμεις και μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα από τα υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης, εξακολουθεί να διαπράττει τέτοιου τύπου βαρβαρική κτηνωδία τη σήμερον ημέρα. Όμως, για τα εκατομμύρια σκύλους και γάτες που σφάζονται κάθε χρόνο στις Νοτιοκορεάτικες αγορές, σφαγεία, εστιατόρια, φάρμες σκύλων και πίσω αυλές, είναι η τραγική πραγματικότητα και είναι ένας εφιάλτης από τον οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν. Αν η Νότια Κορέα θέλει να γίνει σεβαστή ως έθνος με συνείδηση, πρέπει οι πολίτες της να ισχυροποιήσουν τη νομοθεσία για την προστασία των ζώων και να επιβληθεί οριστική απαγόρευση στην βρώση σκύλων και γάτων. Αυτό συνεχίζεται πολύ καιρό τώρα, και είναι πια καιρός για την κυβέρνηση της Νότιας Κορέας να αναλάβει θέση ηθικής ηγεσίας για τους πολίτες και να εναντιωθεί σε αυτήν την βαρβαρική πρακτική. Έτσι όχι μόνο θα σωθούν τα ζώα της Νότιας Κορέας από αδιανόητο μαρτύριο, αλλά είναι και οικονομικά συμφέρον για τη χώρα αφού ειδάλλως άνθρωποι από όλον τον κόσμο δεν θα σταματήσουν να αποδοκιμάζουν την αγριότητα της Νότιας Κορέας.

Όπως είπε ο Μαχάτμα Γκάντι «Tο μεγαλείο και η ηθική πρόοδος ενός έθνους μπορούν να κριθούν από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα του.»

Είναι πια καιρός για τη Νότια Κορέα να μεριμνήσει πρόνοια για τα ζώα και να επιδείξει μία συμπονετική και ηθική κοινωνία. Που σημαίνει ότι είναι πια καιρός για την κυβέρνηση της Κορέας να εκκινήσει επιμόρφωση του κοινού για την σημασία της στείρωσης, για το όχι στην εγκατάλειψη των κατοικίδιων, και για την καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα. Το πρώτο βήμα πρέπει να είναι η παντελής εξάλειψη της φρικτής αγριότητας που αποτελεί η βρώση κρέατος σκύλων και γάτων!

Αν η Νότια Κορέα δεν ενεργήσει άμεσα όπως ζητείται στα ανωτέρω, θα μποϊκοτάρω τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στο PyeongChang και τις Νοτιοκορεάτικες επιχειρήσεις και τουρισμό. Παρακαλώ για την εύνοια της απάντησής σας.

Ευχαριστώ για την ταχεία ανάληψη δράσης!

-----------------------------------------------

Σας καλώ επίσης να αποστείλετε γράμμα στην Ολυμπιακή Επιτροπή ότι θα μποϊκοταριστούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2018 στο PyeongChang.
Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή

Mr. Thomas Bach
Château de Vidy
Case postale 356
1001 Lausanne
Switzerland

Short URL link for this petition: https://goo.gl/nMu2ih

This petition will be delivered to:
  • The President of the International Olympic Committee
    Mr. Thomas Bach
  • The President of the South Korean PyeongChang 2018 Winter Olympics
    Mr. Hee-Beom Lee

KOREANDOGS.ORG started this petition with a single signature, and now has 3,644 supporters. Start a petition today to change something you care about.

Can you help this campaign win?