Başarı

Şanslı Alındığı Yere Bırakılsın!

Bu kampanya 1.199 destekçi ile değişim yarattı!

İzmir Gaziemirde 1 senedir sokakta bulup baktığımız Şanslı ısırma vakası adı altında alınıp gaziemir veterinerliğine götürülmüştür ancak bu köpek kendisine zarar vermeye çalışan insanları bile bu zamana kadar asla ısırmamıştır. Isırma belgesini sorduğumuzda da zaten göstermiyorlar.Tek istediği oyun yapıp kendini sevdirmek olan bu hayvanın kimseye zararı yoktur. Veterineri aradığımızda İzmir seyrek hayvan barınağına gönderileceği söyleniyor ve bu seyrek denilen yer ölüm kampı diye söyleniyor. Hayvanın başka yere bırakılması yasal değildir. 10 gün sonunda ALINDIĞI YERE bırakılmak zorundadır. Isırmış olsa bile 10 gün sonunda ALINDIĞI YERE 5199 nolu kanun gereği bırakılmak zorundadır. Şanslıyı başka yere götürürlerse ölür burdaki sakinler tarafından ev köpeğinden farksız bakılıyor. Lütfen el birliği olup onun ALINDIĞI YERE bırakılmasına destek olalım.

İlgili makamlara;

13 Ekim Cuma günü Nevvar Salih İşgören Caddesi pazar pazarının oradan "ısırma" şikayeti üzerine alınan 3250 küpe numaralı köpeğin, küpesi olması nedeniyle kuduz aşısı olduğu tespit edilebilir olmasına rağmen Gaziemir Belediyesi Veterinerliğinde tutulmaktadır. Bu köpek 1 senedir mahalle sakinleri tarafından bakılmakta olup, köpeğe zarar vermeye çalışan insanları dair ısırıldığı görülmemiştir. Gidip veteriner ile konuşulduğunda görevli kişi " onu alındığı yere bırakmazlar artık " ifadesini kullanmıştır ancak 5199 sayılı kanun gereği alınan hayvanın ALINDIĞI YERE BIRAKILMASI esastır. 13 Ekim Cuma günü Nevvar Salih İşgören Caddesinden alınan 3250 küpe numaralı köpeğin hakları gereği ALINDIĞIN YERE bırakılması talep edilmektedir.

İlginiz için teşekkür eder gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bugün damla imzanı bekliyor!

damla kahyaoglu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Şanslı Alındığı Yere Bırakılsın!». damla ve imza atan diğer 1.198 kişiye katıl.