0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Değerli Dostlar;

Bizler asırlar boyu hür yaşamış bir milletin evlatlarıyız, nice badireleri atlatmış nice acılar çekmiş, aç kalmış susuz kalmış, ama vatansız kalmamış bir ecdadın torunlarıyız. Bugün geldiğimiz noktada dönüp arkamıza bakınca şanlı bir tarih ve bize ışık tutan imanımızı görüyoruz 15 temmuz işgal girişimin’de başarılı olamayan ve Türkiye’mizin yükselişini hazmedemeyen dış güçler bugün geri adım attırmak için ekonomik yönden bizi sarsmaya bileğimizi bükmeye çalışmaktalar. Ama onların unuttukları birşey var!! Ülkesi için seve seve canını veren bir milletin yine ülkesi için evini, arabasını, parasını, herşeyini feda etmekten çekinmeyeceğini unutuyorlar!

Bizde onlara tekrar bunu hatırlatalım!! Bundan dolayı böylesi bir proje başlatmak istedim bu hepimize fedarlık yapmamız için bir çağrıdır

Devlet büyüklerimizin belirtecekleri bir hesaba 1000 tl yatırmak suretiyle hem destek olmak, hem safımızı sıklaştırmak istiyorum ve sizlerden de bu minval’de desteğinizi bekliyoruz

Bugün Türkiye imzanı bekliyor!

Türkiye bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ülkesine sahip çıkmak isteyen herkes: Fedakarlık sırası bizde. Devletimin belirlediği bir hesaba 1000tl destek olmak istiyorum». Türkiye ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.