Çok geç olmadan babamın hayatını kurtaracak ilaca onay verir misiniz?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 75.000.

Babam 55 yaşında. 6 çocuk babası. Yemek borusu kanseri ve beynin hipofiz bezinde adonem çıktı. Kardeşlerimden ikisi engelli; kız kardeşim (16) sipinabifida hastası (omurilikten kaynaklı kemikte şekil bozukluğu) ve erkek kardeşim (21) kaza sonucu sağ elinden engelli, sinir damarı kesildiği için tedaviye cevap veremiyor. Babamın hastalığı yetmezmiş gibi üstüne annemin bu yıl sağ bacakta femur kırığı oldu. Platin takıldı, doktor kemik erimesi olduğu için yürümesi çok zaman alır dedi, 9 aydır yatalak... Sizden tek ricam birinden birinin sesi olmama yardım edin lütfen...

Babam özofagus ca (4.evre) yemek borusu kanseri ve beynin hipofiz bezinde adonem çıktı. Gözüne baskı yaptığı için her iki gözde %50 görme kaybı oluştu. Doktorlar acil ameliyat diyor lakin babam birçok operasyon geçirdiği için ve çok riskli olduğu için ameliyat ettiremiyoruz. Geriye son çare immunoterapi ve Gamma cihazı kalıyor. Benim de durumum buna elverişli olmadığı için tedavi ettiremiyorum, bu yüzden tekrar kemoterapiye başladık

Eş zamanlı kemoterapi ve radyoterapi aldı, pej takıldı (mide tüpü)  ancak olumlu bir sonuç alamadık. Üstüne beynindeki tümör bizi çıkmaza soktu.

Şu an doktorlar tekrar radyoterapi veremiyor çünkü verirlerse verirsek nefes  borusunu delebileceğini söylüyorlar. O yüzden en son çare  immunoterapiyi öneriyorlar. Lakin SGK karşılamadığı için alamıyoruz.

Bin umutla birçok hasta gibi kemoterapi almak zorundayız. İmmunoterapi ilacını alamadığı için birçok kanser hastası hayatını kaybediyor.

Öyle bir girdaptayım ki en az hasarla kurtulmaya çalışıyorum.

Sen de bu mücadelede yanımda olur musun? Canımıza kan, nefesimize ses olur musun? Lütfen ailemi kurtarmam için bana yardım eder misin?