Denizin sağlığı için Poliport kapatılsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba

Öncellikle doğanın denizin hayvanlar ve biz insanlar için temiz olması gerekir, bu kuralı ihmal eden kuruluşun maalesef yapmış olduğu hata sonucu geçtiğimiz ayda denize belirli bir firma ihmalİ sonucu büyük miktarda denize ve deniz hayvanlarına kuşlara aşırı zararlı madde olan Full Oil maddesi sızıntısı yaşandı. Bu soruna sessiz kalmayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı el attı temizlik çalışmalarına hızla başlandı temizlik çalışmaları başarı ile sonuçlandı. Bilinmesi gerekir ki  bu ihmaller sonucunda yüzlerce canlı yüzlerce metrekare deniz alanı zarar gördü  etkilendi ve doğanın ekolojik dengesi büyük tehlikeye girdi. Bizler ise çözüm için bu firmanın kapanmasına yönelik çalışmalar için yetkilileri göreve çağırıyoruz,çünkü bu firma bu hatayı düzeltmek yerine doğayı daha korunaklı bir hale getirmek yerine yeniden aynısını yapmak için yeni bir alana yani olayın gerçekleştiği alanın hemen yanına yeni bir full Oil tankları inşaatlarına başladı. https://m.youtube.com/watch?v=r-j__7LQlFY  Bu video ise doğaya denize ne kadar zarar verildiğinin kanıtı. Çözüm ise çok basit bu inşaatların durdurulmasını ve Poliport diyilen kurumun faaliyetlerini durdurmasını istiyoruz.

Bugün Gizli imzanı bekliyor!

Gizli İnsan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Çevre , Denizin ve Doğanın sağlığı için Poliport kapatılsın.». Gizli ve imza atan diğer 364 kişiye katıl.