UMRANIYE SANTRAL MEYDANI KORUNSUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ümraniye'ye girişte, Santral mevkiinde bulunan eski belediye binasının yıkılmasından sonra ortaya çıkmış olan SANTRAL MEYDANI halkımız tarafından çok sevilmiştir.

Bilindiği üzere İGDAŞ Binasının yıkılmasından sonra açılan MEYDAN ile SANTRAL MEYDANI halkın Milli ve Dini günlerde toplanıp etkinliklerde bulunabileceği nadir mekanlardır. Ümraniye sakinleri olarak bu MEYDANLARIN altına çok katlı kapalı otoparkların yapılacağı, üstlerinin ise halka açık meydanlar olarak düzenleneceği, hiçbir şekilde üzerlerine bina yapılmayacağı bilinmekte ve Belediyenin bu yönde çalışmaları memnuniyetle desteklenmektedir. Ramazan Ayı boyunca bu meydanlarda yapılan etkinliklerden Ümraniye halkı son derece hoşnuttur.

Ancak, son günlerde SANTRAL MEYDANININ altına katlı otopark, üstüne ise İŞ MERKEZİ veya başka amaçlı bina yapılacağı söylentileri yayılmış ve bu söylentiler halkımızı huzursuz etmiştir. Belediyenin halka hizmet için var olduğu gözden kaçırılmamalıdır. Belediye gelirleri için, yapılacak otoparkların kazancı ile yetinilmesi yerinde olacaktır.

Ümraniye Belediyesinin bu tür dedikoduların önüne geçmek ve halkımızda oluşan tereddütleri gidermek amacıyla bu alanın altına katlı otopark yapılsa bile MEYDAN olarak korunacağını belirtir bir tabela koyarak ,halkta oluşan soru işaretlerini gidermesi beklenmektedir.

Bu metni Ümraniye Belediyesi Çözüm Merkezine aşağıdaki linkten gönderebilirsiniz.

Bugün Zekeriya imzanı bekliyor!

Zekeriya Akyıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «z.akyildiz@yahoo.com.tr: UMRANIYE SANTRAL MEYDANI KORUNSUN». Zekeriya ve imza atan diğer 62 kişiye katıl.