Kampanya Kapatıldı

Yılmaz Vural Türkiye A Milli Futbol takımının başına getirilsin

Bu kampanya 76 destekçiye ulaştı

1979 yılında spor akademisi mezunu olmuş,teknik direktörlük lisansını almanya futbol federasyonundan almış,uefa tarafından verilen ve bir teknik direktörün sahip olabileceği en yüksek lisans olan kıtasal prolisansa sahip,2010 yılında köln “beden eğitimi ve spor öğretmenliği” bölümünde yükseklisansını tamamlamış bir futbol adamından bahsediyoruz. Ayrıca düşen takımları kurtarmayı kendine görev edinmiş ve bunu da hemen hemen her zaman başarabilmiş bir insan olan Yılmaz Hoca milli takımı da düze çıkarabilecektir.

Hali hazırda, zaten kulüp çalıştıran teknik direktörler ile görüşüp, onlara bu koca yükü vermek, hem milli takıma hem de Türk kulübüne zarar verebilecek bir durumdur. Bunu son olarak deneyimledik. Kulüp çalıştıran bir teknik direktör ile görüşmek yerine,hali hazırda kulüp çalıştırmayan, büyük meblağda ücret istemeden milli takım için kendini tüm benliği ile verebilecek olan, yıllarca anadolu takımlarını çalıştırarak, anadolu takımları ve türk futbolcular hakkında hakkında en iyi bilgiye sahip olan ve en önemlisi de tüm taraftarlar ve kamuoyu tarafından sevilen Yılmaz Vural Hocamıza artık bir şans verilmelidir. En azında son 4 maçı yönetmesi ondan istenebilir.

Her daim çalıştırdığı takımları zor durumdan kurtaran Yılmaz VURAL, milli takımımızı da kurtaracaktır.

Bugün Entel imzanı bekliyor!

Entel Piposu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Yılmaz Vural Türkiye A Milli Futbol takımının başına getirilsin». Entel ve imza atan diğer 75 kişiye katıl.