Karabük Üni. Geçme Notu Adaletsizliği

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Karabük Üniversitesi Mayıs Senatosunda alınan kararlara göre ;
2017-2018 Bahar-Güz döneminden itibaren sadece yeni gelecek öğrenciler için (yani 2017-2018 girişliler ) geçme notu 50 ye düşürülmüştür.
Yine aynı toplantıda alınan karara göre 2017-2018 yılından itibaren tüm öğrenciler için Bütünleme sınavları kaldırılmıştır. Bizler 2014-2015-2016 ve daha önceden üniversiteyi kazanmış öğrencilerin hakkı resmen yenmektedir. Kazanılmış haklarımız elimizden alınmakta ve bütünleme sınavlarının kaldırılması tüm öğrenciler için geçerliyken geçme notunun 2017-2018 yılından itibaren gelecek öğrenciler için 50'ye düşürülmesi antidemokratik bir karardır. Yetkililerinin bu konuda öğrencileri bu mağduriyetten kurtaracağına inancım sonsuzdur. Mağduriyetimizin en yakın zamanda giderilmesi ve bu kararın geri çekilmesi yada tüm öğrenciler için aynı şartlarda yerine getirilmesini istiyoruz.

Bugün Mazlum imzanı bekliyor!

Mazlum GÜLER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «YÖK: Karabük Üni. Geçme Notu Adaletsizliği». Mazlum ve imza atan diğer 1.169 kişiye katıl.