bebekli annelerin üniversite okumasına destek olun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ben dicle üniversitesi okul öncesi öğretmenliği öğrencisi evli ve bebeği olan bir anneyim. Bebeğim henüz bir yaşında. Batmanda yaşıyorum bebeğim doğmadan önce her gün diyarbakır batman arası okula gidip derslerime devam ettim. Ama bebeğim doğduktan sonra bu beni çok zorladı hem maddi hem manevi olarak ve okula gidemedim.Bir dönem ara vermek zorunda kaldım. Ben bir anne olarak okulumdan mezun olmak ve mesleğimi icra etmek istiyorum.Üniversite okuyan evli öğrencilerin kredi borçları silindi peki ya evli olan ve ailesi yanında olmayan bebeğini bırakacak kimsesi olmayan anne-öğrencilerin okula devam etmesi nasıl sağlanabilir ? Online ders imkanı sunarak.Bir çok üniversite pedagojik formasyon derslerini uzaktan eğitimle verilebiliyor bizde en azından uygulamalı olmayan teorik dersleri online veya uzaktan eğitimle alabiliriz. Bu konuda başta dicle üniversitesi ,Türkiye de ki tüm üniversitelerin, YÖK ve Aile ve sosyal politikalar bakanlığının biz anne -öğrencilere destek olmasını istiyor ve biz üniversite okumak isteyen annelere uygulamalı olmayan teorik dersleri online veya uzaktan alabilme imkanı sunmasını bekliyoruz .Bu benim gibi birçok anneye okuluna devam etme ve mesleğini icra etme imkanı sağlayacak inanıyorum. Lütfen kampanyama destek olun !

Bugün Ayla imzanı bekliyor!

Ayla Çıdam bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «yök: bebekli annelerin üniversite okumasına destek olun». Ayla ve imza atan diğer 186 kişiye katıl.