Petition update

Zahvaljujemo svim potpisnicima peticije MORATORIJ NA FRACKING (HIDRAULIČKO FRAKTURIRANJE) U REPUBLIC

Silvana Munivrana
Split, Croatia

Sep 4, 2016 — Trebamo je širiti dalje i osvještavati naše ljude o tome što mogu očekivati u svom dvorištu i susjedstvu. Naime, vidno je da stanovništvo ne raspolaže niti najosnovnijim informacijama vezanim uz istraživanje i eksploataciju ugljikovodika. http://www.jutarnji.hr/…/ma-ni-ne-moraju-kod-nas-n…/4645646/
Osim što je potvrđeno da #fracking uništava podzemne vode, niz znanstvenih studija svjedoči i o povezanosti frakinga sa potresima http://www.smu.edu/…/Earth…/earthquake-study-17may2016.ashx… https://www.facebook.com/ajplusenglish/videos/506037769537735/ https://thinkprogress.org/the-fracking-process-is-now-the-l… http://environmentamerica.org/…/Fracking%20by%20the%20Nu…/// Svjedoci smo učestalih potresa i to naročito na područjima gdje se upražnjava ova vrlo opasna metoda. Zbog toga trebamo nastaviti sa informiranjem i zauzimanjem protiv upotrebe iste te. Naime, postoji niz dezinformacija s tim u vezi, pa se naglašava da se kod nas ne vrši #fracking već hidrauličko frakturiranje, ato su samo dva različita naziva za istu tehnika, pa zato pozivamo i na oprez. Zaštitimo naše zdravlje i okoliš i aktivirajmo se.

Keep fighting for people power!

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.