Petition update

Zahvaljujemo svim potpisnicima peticije MORATORIJ NA FRACKING (HIDRAULIČKO FRAKTURIRANJE) U REPUBLIC

Silvana Munivrana
Split, Croatia

Sep 4, 2016 — Trebamo je širiti dalje i osvještavati naše ljude o tome što mogu očekivati u svom dvorištu i susjedstvu. Naime, vidno je da stanovništvo ne raspolaže niti najosnovnijim informacijama vezanim uz istraživanje i eksploataciju ugljikovodika. http://www.jutarnji.hr/…/ma-ni-ne-moraju-kod-nas-n…/4645646/
Osim što je potvrđeno da #fracking uništava podzemne vode, niz znanstvenih studija svjedoči i o povezanosti frakinga sa potresima http://www.smu.edu/…/Earth…/earthquake-study-17may2016.ashx… https://www.facebook.com/ajplusenglish/videos/506037769537735/ https://thinkprogress.org/the-fracking-process-is-now-the-l… http://environmentamerica.org/…/Fracking%20by%20the%20Nu…/// Svjedoci smo učestalih potresa i to naročito na područjima gdje se upražnjava ova vrlo opasna metoda. Zbog toga trebamo nastaviti sa informiranjem i zauzimanjem protiv upotrebe iste te. Naime, postoji niz dezinformacija s tim u vezi, pa se naglašava da se kod nas ne vrši #fracking već hidrauličko frakturiranje, ato su samo dva različita naziva za istu tehnika, pa zato pozivamo i na oprez. Zaštitimo naše zdravlje i okoliš i aktivirajmo se.


Keep fighting for people power!

Politicians and rich CEOs shouldn't make all the decisions. Today we ask you to help keep Change.org free and independent. Our job as a public benefit company is to help petitions like this one fight back and get heard. If everyone who saw this chipped in monthly we'd secure Change.org's future today. Help us hold the powerful to account. Can you spare a minute to become a member today?

I'll power Change with $5 monthlyPayment method

Discussion

Please enter a comment.

We were unable to post your comment. Please try again.