TÜVTÜRK MUYANE FİYATLARI MAKUL SEVİYEYE ÇEKİLSİN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

VATANDAŞLARIN TÜVTURK KONUSUNDA ŞİKAYETLERİ ARTIYOR!!!
"TÜVTURK 10 dakikalık muayene için  egzoz gazı emisyon ölçümü ücreti dahil 422 TL almaya başladı. Ortalama 1 istasyonda günlük 400 e yakın araç yaklaşık hergün 150.000 TL dan, yılda 50 trilyon sıcak para. Onarım yok ,tamirat vs.yok, paranın kazanılması bu kadar kolay mı, bu insanlar parayı yoldan mı topluyor ???

Ayrıca tahsilatta peşin para ile yapılıyor, kredi kartı da geçmiyor. Üstelik ne bir bardak soğuk su, ne de bir çay ikramı var.

210 Sabit, 5 motosiklet, 74 gezici ve 13 gezici traktör istasyonda görevli 3.500 çalışanı ile Türkiye'nin tamamında hizmet veren TÜVTÜRK, yılda 9 milyonu aşkın aracın periyodik ve yola uygunluk muayenelerini, yaklaşık 4 milyon aracın ise egzoz gazı emisyon ölçümünü gerçekleştirmektedir. Ücretsiz muayene tekrarları ve tespitlerle birlikte muayene sayısı 17 milyona erişmektedir.

Malum pandemi var diye oturaklar kalktı, eyvallah fakat bu konuda herhangi bir düzenlemede yapılmadı ve gelen müşteriler saatlerce ayakta bekletiliyor.
Fiyatlar özel hastanede ki profesörün İNSAN muayenesinden daha pahalı. İnsan bu kadar ucuz bir varlık mı acaba yoksa araçlar mı insanlardan daha kıymetli hale getirildi?

Sende benimle aynı düşüncede isen imzala arkadaş. Bu haksızlığa son verilsin TÜVTÜRK ün muayene fiyatları makul seviyeye çekilsin.