Ubrania ciążowe

0 have signed. Let’s get to 100!

Ciąża i narodziny dziecka to najważniejsze i najpiękniejsze wydarzenia w życiu kobiety. Ma być przede wszystkim wygodnie, modnie i kobieco - i odzież ciążowa, którą proponujemy wszystko to gwarantuje.

Dlatego też przygotowaliśmy dla Pań w ciąży przegląd ubrań z naszego sklepu, które naszym zdaniem idealnie nadadzą się do noszenia w tym okresie - ubrania ciążowe. Części z Was z pewnością podoba się aktualny trend podkreślający ciążową figurę, inne Panie niekoniecznie poszłyby tą drogą preferując bardziej luźny styl. To już kwestia gustu, natomiast to co na pewno warto podkreślać przez całą ciążę to biust, bo nawet te, które narzekają, że jest mały, w okresie ciąży mają piękny biust i mogą go eksponować nosząc dekolty. Dlatego warto wybrać naszą kolekcję ubrań ciążowych i być piękną w każdym okresie ciąży.

Sukienki - proponujemy z wysokogatunkowej, elastycznej, miłej dla ciała dzianiny. Klasyczne sprawdzą się na drugi trymestr ciąży, natomiast te w fasonie oversize można nosić do samego rozwiązania, a i po porodzie będą świetnym rozwiązaniem.