Rainbox Six Siege-East Europe Server

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Rainbow Six Siege'i her ne kadar sevsek te WEU sunucuları Türkiye'den,İran'dan,Türkmenistan'dan,Azerbaycan'dan,Rusya'dan,Güney Afrika'dan ve birçok ülkeden WEU sunucularını seçen oyunculara iyi bir oyun deneyimi yaşatmıyor.Her ne kadar 50-60 pingle oynayabilen istisnai oyuncular bulunsa da genel itibari ile saydığım bu ülkeler için EEU(East Europe) sunucularının açılması çok daha iyi olacaktır.Zira iyi bir internet bağlantısına sahip olsanız bile sunucuya olan uzaklığınızdan ötürü ping değeriniz 150'yi bile bulabiliyor.Oyunda bulunan Hitregister problemleri aslında çoğunlukla pingimizin yüksek olmasından kaynaklanıyor.Yapmanız gereken tek şey bu anketi ücretsiz olarak oylayıp olabildiğince yaymanız,sesimizi Ubisoft'a duyurmak için yardım etmenizdir.Bu hepimiz için iyi olacak.

Bugün Bayram Ömer imzanı bekliyor!

Bayram Ömer ÇALIŞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ubisoft: Rainbox Six Siege-East Europe Server». Bayram Ömer ve imza atan diğer 98 kişiye katıl.